| tudorvolcano a întrebat:

Recent m-am despărțit de fata cu care eram împreună, și am intrat într-o depresie. Am ieșit din depresie, dar cred că am făcut o mare prostie. Căutând pe altcineva am întrebat o prietenă mai veche dacă cunoaște vreo fată cu care aș putea ieși, mi-a spus că are o cunoștință, dar care e mai mare cam cu 2 ani ca mine și nu știe dacă e genul meu, și am spus că nu-i nimic, că vreau doar să cunosc persoane noi, iar ea mi-a spus că se va ocupa să organizeze o întâlnire. Credeți că am făcut o greșeală? Fiind băiat nu cred că este potrivit să ies cu o fată de 2 ani mai mare ca mine. Credeți că ar trebui să anulez întâlnirea? Se știe că fetele sunt mai mature ca băieții, în special cele mai mari, și nu vreau să par ca un imatur, asta m-ar face să-mi pierd prestigiul.

9 răspunsuri:
| FataCuChitaraMun?ilor a răspuns:

Încă eşti în stadiul bun.Imatur vei fi dacă începi o nouă relaţie cu fata asta.Tu, iubind-o pe cealaltă, o vei face şi pe fata aceasta să te iubească şi sentimentele nu vor fi reciproce.Atunci,vei intra într-o situaţie penibilă,de nu te mai scoate nici naiba.Dar şi dacă se va întâmpla astfel,îţi va fi învăţătură de minte. Fata asta o să fie drăguţă, interesantă, etc.Tu acum eşti foarte vulnerabil, deci e foarte uşor să creezi o legătură.De aici, problema ta.Te descurci şi singur.Şi ce depresie? Fii bărbat!

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu are rost sa-ti faci procese de constiinta sau sa-ti pui astfel de intrebari. Este vorba doar de o simpla intalnire. Ar fi o greseala sa nu profiti de orice oportunitate. Timpul trece oriceai face, o incercare in plus te va maturiza, reprezinta o noua experienta, va fi utila pentru viitor.

| Emilian65 a răspuns:

Mergi la intalnire. Daca iti place, ramai cu ea. Iar daca nu-ti place spune-i ca nu este genul de fata pe care o cauti si ii spui pa.

| SkyPilot a răspuns:

Mergi s-o vezi.

| Felys a răspuns:

Daca va intalniti nu insemna in mod obligatoriu ca se si leaga o relatie, poate nu va fi atractie si fieacare in drumul lui, dar daca nu te duci e posibil sa iti para rau mai tarziu ca macar nu ai incercat, prestigiul nu isi are locul in situatia asta, prezinta-te si vei decide dupa daca faci de fata aia sau nu

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Ptui ptiu sa nu te deochi, tu prestigiosule laughing Da ce are ma fata? Nu e de varsta mamei tale si daca tot ai atata prestigiu ce conteaza 2 ani diferenta?

| tudorvolcano explică (pentru FABULOSUL6000):

Mă gândesc să nu mă fac de râs!

| DroGhys a răspuns:

Eu am avut 1 sau 2 relatii cu fete mai mici ca mine in rest toate au fost mai mari! Lasa ca este bine daca este mai mare, ca e mai matura si stie ce vrea.
Nu are de ce sa iti fie frica, fii tu insuti, cunoaste-o, afla ce ii place sa faca si despre ce ii place sa vorbeasca ca sa stii ce subiecte sa vorbesti cu ea si uite asa nu o vei plictisi!winking

| DroGhys a răspuns (pentru DroGhys):

Continua viata, nu te rezuma la o singura persoana si sa zicem ca vei gresi sau vei face vreo prostie. Cum crezi ca inveti in viata? O sa ai de invatat multe! Eu personal din esecuri am invatat o gramada si m-au maturizat.