Încă eşti în stadiul bun.Imatur vei fi dacă începi o nouă relaţie cu fata asta.Tu, iubind-o pe cealaltă, o vei face şi pe fata aceasta să te iubească şi sentimentele nu vor fi reciproce.Atunci,vei intra într-o situaţie penibilă,de nu te mai scoate nici naiba.Dar şi dacă se va întâmpla astfel,îţi va fi învăţătură de minte. Fata asta o să fie drăguţă, interesantă, etc.Tu acum eşti foarte vulnerabil, deci e foarte uşor să creezi o legătură.De aici, problema ta.Te descurci şi singur.Şi ce depresie? Fii bărbat!
Nu are rost sa-ti faci procese de constiinta sau sa-ti pui astfel de intrebari. Este vorba doar de o simpla intalnire. Ar fi o greseala sa nu profiti de orice oportunitate. Timpul trece oriceai face, o incercare in plus te va maturiza, reprezinta o noua experienta, va fi utila pentru viitor.
Mergi la intalnire. Daca iti place, ramai cu ea. Iar daca nu-ti place spune-i ca nu este genul de fata pe care o cauti si ii spui pa.
Daca va intalniti nu insemna in mod obligatoriu ca se si leaga o relatie, poate nu va fi atractie si fieacare in drumul lui, dar daca nu te duci e posibil sa iti para rau mai tarziu ca macar nu ai incercat, prestigiul nu isi are locul in situatia asta, prezinta-te si vei decide dupa daca faci de fata aia sau nu
Ptui ptiu sa nu te deochi, tu prestigiosule Da ce are ma fata? Nu e de varsta mamei tale si daca tot ai atata prestigiu ce conteaza 2 ani diferenta?
Mă gândesc să nu mă fac de râs!
Eu am avut 1 sau 2 relatii cu fete mai mici ca mine in rest toate au fost mai mari! Lasa ca este bine daca este mai mare, ca e mai matura si stie ce vrea.
Nu are de ce sa iti fie frica, fii tu insuti, cunoaste-o, afla ce ii place sa faca si despre ce ii place sa vorbeasca ca sa stii ce subiecte sa vorbesti cu ea si uite asa nu o vei plictisi!