| TheOne19 a întrebat:

Recent m-am impacat cu o fata pe care am iubit-o si care m-a iubit.A zis ca nu ma va ierta atat de usor.Ce ar trebui sa fac sa ma ierte si dupa sa ma iubeasca din nou si sa fim impreuna? Fundita celui care ma ajuta.

5 răspunsuri:
| oLeNNNao a răspuns:

In primul rand ar trebui sa ii areti ca o iubesti indiferent de situatie. Daca chiar tsi la ea, nu sunt multe de facut doar arata-i chestia asta. O fata apreciaza mai mult o mangaiere o vorba bine primita, o floare puppy dog eyes, fai ceva special ce sti ca ii place ei love struck. Si daca te iubeste inca nu iti fa griigi, pentru ca oricat ar incerca sa o faca ea pe indiferenta nu poate :*. Asa ca ai grija ce faci, ce ii spui :*. Bafta [ Funditapuppy dog eyes?]

| LolaLollita a răspuns:

Acum nu stiu ce ai facut tu de trebuie sa te ierte.
Tu doar fii alaturi de ea, dovedeste-i ca o meriti, ca o iubesti.
In rest, lasa timpul sa-si faca treaba. Ofera-i timp sa te inteleaga, sa te ierte, sa te iubeasca din nou. Nu o presa pe acest subiect, sa nu se simta sufocata/fortata.

| Zenit313 a răspuns:

Femeile te iarta doar atunci cand devii vulnerabil,sunt obsedate de control,isi bat joc de tine si te ranesc doar ca detina controlul,sa fie "puternice".
Daca te iubeste, nu te face sa suferi chiar daca tu ai gresit, asteapta ca tu sa cedezi si sa devii "sclavul" ei. Dupa un timp o sa se plictiseasca de tine si o sa te respinga.
Fii barbat! Sa ai demnitate si respect fata de tine, sa nu bati de doua ori la "porti inchise", ai rabdare si rezista.
O sa se intoarca ea la tine...

| floricica1995 a răspuns:

Depinde cu ce ai gresit. trebuie sa ii demonstrezi ca te-ai schimbat si ca de dragul ei nu vei mai gresi vreodata in acel sens.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu renunti daca o iubesti cu adevarat. Sa simta ca este iubita si sa-si doreasca din nou o relatie. Sa ii arati ca poate avea iarasi incredere in tine.