încearcă să o impresionezi.dar nu lasa sa se vada ca esti asa "turbat " după ea fiindca asta o face sa te domine stiind ca esti in limba dupa ea.
Fă ceva cu viața ta. Dacă ai ajuns să te rogi să ai o fată noaptea-n patul tău e grav pentru că înseamnă stimă de sine scăzută.
Eu cred ca te-ai tampit de tot cine o fi nu vreau sa o *** fiinta umană nu intelegi ca îndragostit de ea si ca noaptea nu pot sa dorm fara sa nu ma gandesc la ea
Tu asta ai înțeles din ce am scris? Confuzi atracția fizică cu dragostea. Practic vezi imaginea care ți-ai creat-o și ignori defectele fetei. Nu nega că nu visezi să mi-o tragi puțin. Ești un copil plin de hormoni care nu știe psihologie și o să se saboteze până la urmă.
Bă mai taci din gură ce sti tu despre mine veziți de treaba ca nu imi ești de folos deloc crezi ca urmăresc sa o *** si gata numai la asta vă gândiți de parca pana acum n-am facut dragoste. Veziti de treaba
Vrei sa ne rugam noi pentru tine?
Ori deschizi gura si-i vorbesti fetei?
Eu spun sa o faci rapid, pana nu ti-o fura altul!
Nu urmaresc sa o *** si atat imi doresc sa fiu cu ea si cam atat dupa timpul le rezolvă pe toate.
Sugeo