Daca nu era mai accepta?
De ce nu, e o experienta
Salut!
Am citit tot ce ai avut de zis, iar intrebarea mi se pare putin cam deochiata, sincer sa iti spun. Este normal sa fii atras de masculinitate, insa as vrea sa te intreb in primul rand, cati ani ai?
Imi este foarte greu sa iti dau un raspuns concret in necunostinta de cauza. Nu iti cunosc varsta, nu te stiu ca persoana ca sa iti pot da un sfat in care sa se regaseasca ceea ce vrei tu sa auzi.
Sansele sunt foarte mari sa nu fiu capabil de a-ti da un raspuns care sa nu fie subiectiv. Dar in perceptia mea, eu nu as alege sa imi pierd tineretea alaturi de un barbat oarecum inaintat in varsta, pentru ca m-as gandi si la viitor. Daca diferenta de varsta este foarte mare, iti vei da seama ca ai sfarsit langa un batran care nu iti mai poate oferi ceea ce iti doresti la un moment dat.
Nu este absolut nimic gresit intre doi barbati care isi dau consimtamantul pentru a avea o relatie sexuala, respectiv romantica - este gresit doar sa iti calci peste principii.
Dupa cum am mai spus, raspunsul este probabil este unul subiectiv si cel mai bine este sa faci asa cum te ghideaza pe tine constiinta.
Iti doresc tot binele!
Eu nu sunt in masura sa ma pronunt, dar faci ceea ce consideri tu ca este mai bine pentru viata ta. Pentru ca nu imi place sa judec oamenii, mai ales daca nu-i cunosc.
Eu zic ca ar trebui sa iti faci un prieten sau iubit apropriat varstei tale ca este foarte mare diferenta dintre tine si el.Dar daca te intelegi bine cu el atunci este ok pentru amandoi. Bafta
Cauta altul. Daca nu vrea relatie sau ceva serios cu tine. S-a plictisit probabil si el cauta altii deja. Trebuie sa treci peste. Doar pentru ca iti place un anumit tip de barbati nu inseamna ca si tu trebuie sa arati ca si ei. Atata timp cat te simti tu bine si te iubesti in corpul tau, nu ai de ce sa te schimbi. Daca esti nemultumit de ceva atunci da. Lucra pentru ce iti doresti.
Bananacantareata87 întreabă: