| bianca_1157 a întrebat:

Rectific happy la intrebarea Hey TPU!:*, am nevoie de parerea voastra happy, astazi am avut un contact sexual (inainte ma simteam perfect), dupa consumarea actului sexual am inceput sa ma simt aiurea, ametita, greturi (nu ne-am protejat ), intrebarea e urmatoarea :s-ar putea sa ai simptome de sarcina asa devreme? imediat dupa actul sexual? tin sa precizez ca (cred) sunt in perioada fertila, cm imi vine regulat, am terminat acum o saptamana cu cm, deci ...cam e perioada fertila! Astept pareri, va multumesc pentru efortul depus sa-mi rasp la intrebare, tin sa precizez ca dau si fundita!( vreau sa adaug ca imi doresc un bebe, si a ejaculat inauntrul meu ) deci? happy

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună. Nu, nu se poate să ai simptome aşa devreme. Ţi se întâmplă aşa, pentru că îţi doreşti foarte mult un bebeluş. Aşteaptă 3 săptămâni, apoi îţi poţi face şi un test de sarcină.
Sper să ţi se îndeplinească dorinţa. O seară plăcută şi... naştere uşoară dacă o să ai un bebe happy!

pa, pa.

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| alexandra21_3435 a răspuns:

Nu ai cum sa ai simptome asa devreme, in nici un caz. dupa o saptamana fa-ti un test de sarcina, e cel mai sigur.