| SexyChick a întrebat:

Referitor la intrebarea de ieri...am asteptat sa intre pe mess si nu a intrat sad nu stiu cum sa aflu de ce e suparat pe mine, toata noaptea nu am dormit si m-am gandit care ar fi motivul sa se schimbe radical in cateva ore fata de mine.pentru ca cu o zi inainte de cearta am fost toata ziua impreuna si ne'am tinut in brate etcc, mi-a zis ca ma iubeste crying nu stiu ce sa cred straight face dar simt ca vreau sa mor fara elstraight face numai rezist fara sa stiu ce are... ce motiv asa grav ar avea sa ma paraseasca fara nicio explicatie?straight face crying

Răspuns Câştigător
| kaya a răspuns:

Ah multora li se pare normal sa plece si sa te lase asa fara nici o explicatie, peste ceva timp se va intoarce si iti va spune si motivul cine stie daca adevarat sau nu.Nu trebuie sa gandesti asa, suna-l si incearca sa vorbesti cu el la telefon si sa afli acest motiv, apoi nu il mai cauta si nu il mai baga in seama, daca vrea sa se intoarca la tine o va face singur, nimeni nu poate stii de ce a facut asta, nici macar tu nu iti explici gestul lui.Numai bine si fii tare ca nu esti singura fata in situatia asta, sunt si poate au fost multe dar trebuie sa mergem mai departe.Numai bine si mult succes

1 răspuns:
| katala a răspuns:

Trimite-i un mess de adio ( ii spui ca daca nu iti raspunde nu veti mai fi impreuna) si vezi ce face; poate ca asta vrea si atunci nu ai ce face. Cat depre "nu pot trai fara el" si alte bau-bau-ri din astea,... hai sa fim seriosi. Toata lumea trece prin asa ceva si nu moare. Chiar si eu am avut o experienta de genul, si sunt bine merci; (mai mor cate unii dar aceia nu cred ca au aflat ce inseamna iubirea ci doar au trait cu iluzia ei ). ...Si inca ceva : nu toti pe care ii iubim ne merita; asa ca daca nu iti raspunde la mesaj, uita-l, lumea e plina de baieti care abia asteapta sa si daruiasca iubire nu numai sa fie iubiti. Sa fii iubita!