| bombonik_2309 a întrebat:

Referitor la intrebarea trecuta:
http://www.TPU.ro/......-acord-cu/
Am facut cum mi-ati zis, am incercat sa-l uit. Dar acum nu mai am nici o prietena buna, nimic, nu mai am cu cine sa vorbesc, deoarece iubita lui imi era cea mai buna prietena :(
Ma plictiseste viata asta, pe zi ce trece simt ca nu mai am rost sa traiesc, nici prieteni, nimic. Mama munceste pana seara tarziua, tata a decedat in urma cu 9 ani, nu stiu ce sa mai fac.
Un sfat va rog!

Răspuns Câştigător
| Johnny_3797 a răspuns:

E grea situatia la tine, singura ce po-ti face este sa gasesti poate altundeva prieteni si cel mai bine pe un sait de cunostina sau un sait de socializare sa-ti cauti o dragoste asa cel mai bine va fi.Incearca ca totuna ce sa faci, eu cred ca daca iti vei gasi un baiat una alta el iti va recapata dorinta de a trai.Asa ca incerca.NU facea prostii si traieste mai departe. Sper ca te-am ajutat si totul se va normaliza

3 răspunsuri:
| MissL a răspuns:

Tu esti o persoana puternica, nu te dai batuta si nu renunti la tot doar din cauza unor "probleme" trebuie sa luptzi, sa-ti fci alti prieteni, sa te integrezi in alte grupuri, probleme vor mai fi si vor mai trece... tu trebuie sa te mentzi tare, gandeste optimist.

| sysy13498 a răspuns:

Apucate de un sport ceva... daca esti in forma daca nu nujtu... fa ceva ca sa uit ce vrei u
oricum succes

| Stefaan a răspuns:

Apuca'te de fumat si baut