Din descrierea care ai facut-o este evident ca si ea te place, dar la urmatoare intrebare, in ceea ce priveste cum sa o faci sa inteleaga ca o placi e foarte simplu si o sa ai succes 100%. Spune-i in fata ceea ce simti pentru ea si vei vedea ca e cea mai buna metoda. Sper sa-ti fo fost de ajutor si sa dai si o funtitza
Pai poate te place...
daca nu vrei sa iesi cu ea ca te vede nu stiu cine macar seara cand e mai intuneric
si nu as vedea dc nu i-ai spune ca o placi adica ti-e teama ca afla cineva si isi bate joc de tine? daca asta e motivul inseamna ca nu sti ce sunt sentimentele pentru o fata
eu una atunci cand iau o decizie nu-mi pasa de nimeni pot unii sa comenteze cat or vrea ca tot nu-mi pasa adica ce fac, fac pe pielea mea asa si la tine...
dar bine acum fiecare cu conceptiile lui
Din ce ai spus mai sus cred ca te placeiar tu poti sa ii faci complimente, sa o inviti la un suc o prajitura.
Bafta
Hello.
Daca inroseste si zambeste cand te vede totul e destul de clar.. Te place.
Daca intr-adevar iti place de ea scoate-o la un suc pentru ca ea ( ca orice fata) nu ar sta prea mult cu tine tinand cont ca doresti o relatie,, secreta''. Invit-o undeva sa fiti doar voi doi. Si de acolo lucururile vor veni de la sine.
Iti doresc succes si sper ca ti-am fost de folos.
Vitriol i foarte simplu sa-ti raspund la ambele intrebari sa zic asa daca rade la glumele tale vorbeste frumos cu tine te place. Si poti sa-i spui direct in fata te plac! sau daca chiar ti neaparat fai multe complimente gen ce ochi frumosi ai! si dupa ce i zici complimentu pleci
Cred ca ii place
Ii poti spune adevarul dar...cand sunteti singuri
Adica ceva de genul ca ai un sentiment mai special...
Decii
Inn primul rand trebuie sa te asiguri ca nu e o fata dinaia' care zice la toti sau care isi bate joc de sentimente.
I-ai id de mess si baga conversatii aiurea si daca iti e rusine sa i-o' zici direct da mass din ala cu ce crezi despre mine si pune 4 lucruri 2 rele 2 bune ceva de gen : te urasc, nu ma int. de tine si te iubesc esti dragut si te plac putin...
spune-i ca nu te superi si ca nu razi
Si veii afla
si daca va combinati.
sa nu iti pese de ceilaltzi daca tu o placi si o iubesti ce ii F**e pe ceilaltzi?
Succes