| mgtow a întrebat:

Referitor la tineretul din ziua actuala sa zicem ca cineva dintre voi baietii va intalniti cu o fata si aceasta doreste sa faca sex cu voi si sa va faca si sex oral, voi nu va ganditi ca poate sa va transmita boala? Si prin sex oral se transmit boli, eu nu as accepta sa mi se faca oral te astepti de la orice nici sarutul cu limba nu l-as accepta. (prezervativ si gata).

Răspuns Câştigător
| gigiro a răspuns:

Intrebarea e foarte serioasa,si bineinteles ca nu ai sa primesti raspunsuri serioase si nici prea multe. Cred ca ar mai trebui s-o mai pui,eventual sub alta forma,sa vezi rezultatul. Cand insa apar intrebari total frivole si la limita bunului simt, toti sar la bataie, ca pestele.Raspunsul,este ca nu se gandesc, de aceea numarul bolnavilor de hepatita din Romania e cel mai mare in Europa. Ca la alte boli, nu prea avem statistici.

10 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Eurlliric,tot nu ai inteles,aici nu vorbim de iq,de nimic de genul acesta, vorbim doar de faptul ca se pot transmite boli, nu neaparat sexuale.Aici nu ne batem pe funde sau iq-uri ci pe raspunsurile date la intrebari.Una intreaba iceman, si alta raspund colegii, asta-i problema.

| Elena1234456 a răspuns:

E o idee happy.Asa ar fi normal, si firesc.Dar hormonii se cam grabeschee hee. Imi dau cu parerea thinking

| Dakota a răspuns:

Cv amuzant in intrebarea ta
" nici sarutul cu limba nu l-as accepta. (prezervativ si gata):
pe viitor sa ai grija cum te exprimi. am avut o experienta neplacuta cu un tip tot asa ne.am sarutat cu limba si el era foarte racit ziua urmatoare am luat si eu raceala si am simteam foarte ciudatworried si faza cu sex-ul oral. frrate daca nu am mai face nimic din ce stiam ca nu este bine nu am mai fcae copii laughing
acum serios mai bine pui un prezervativ si te protejezi mai bine dai 7 lei de cat sa dai milioane pe scutece parerea mea.happy
Deci faci ce ti place dar cu atentiehappy

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Ai grija sa nu-l inghiti!

| Robert a răspuns:

Se face sex oral si cu prezervativ.

| eulliric a răspuns:

@gigiro

si daca iti spun ca mai sunt si alte cai de transmitere a hepatitei? crezi ca ti-as revolutiona gandirea? nu te mai supraestima, daca ai un iq mare, rugamintea mea este sa il folosesti ca atare.ia urmareste tu raspunsurile/intrebarile lui iceman si te convingi singur/a de coef de Intel al sau. pace -_-

| eulliric a răspuns:

Gigiro,cred ca mi ai gresit numele. am facut referire la iq-ul tau pentru ca ti am urmarit raspunsurile si nu pari a fi batut/a in cap; eu am urmarit o idee, daca vrei sa o si intelegi ar fi ok.nu doresc funde, nici nu stiu cu ce ma ajuta sincer, doar mi am exprimat opinia. numai bine!

| sixtythree a răspuns:

"nici sarutul cu limba nu l-as accepta. (prezervativ si gata)"
ca sa saruti prezervativ laughing))

| fafnir a răspuns:

Eu personal, ma protejez mereu. Dar daca ar fi sa mor, nu m-ar deranja sa mor pentru ca am facut ceva placut. Macar stiu de ce am murit. Ma-i bine decat sa dea masina peste mine sau sa imi cada ceva in cap...

| Sorynagalati a răspuns:

E de ajuns sa te orotejezi in timpul acutuluis exual ca prezervativ dk stay sa te gandesti prin orice s epot trnsmite boli chiar si prin tantari.,. deci dk fata vrea sa faca sex oral las-o sa face nu ai ce sa patestiwinking