| maryelena a întrebat:

Regret mult pentru ceea ce am facut! Acum 2 ani mi-am inceput viata sexuala cu un barbat de 28 de ani, pur si simplu m-a pacalit, imediat dupa ce a facut-o cu mine ne-am si despartit, acum il urasc foarte tare.
Problema este ca regret atat de mult incat cateodata ma bate gandul sa-mi pun capat zilelor. Din acest motiv nu pot nici macar sa ies cu un baiat, ca daca ma intreaba daca am mai facut-o eu ce-i zic? nici macar nu stiu, ca minciuna tot iese la iveala. Ce as putea sa fac? cum sa uit de prostia care am facut-o?

21 răspunsuri:
| BOGDAN a răspuns:

Uite ce a fost... nu poti intoarce timpu... macar esti un exemplu(negativ) petru celelalte fete

| Alëxąndŕą a răspuns:

Maryela cand te, daruiesti uni om trebuie sa il pui la incercare sa vezi daca e demn trebuie sa uiti sa i zici prin ce trauma ai intrat si sa nu te mai intrebe si pentru o perioada de timp ai putea sa ii spui ca nu esti pregatita pana crezi tu ca este un baiat potrivit.
Si eu zic sa te duc la un psiholog ca sa te hipnotizeze sa uiti ca alta solutie nu ai.
Fundita

| Anonima_9977 a răspuns:

Nu este vina ta...erai vilnerabila pe atunci! toata vina apartzine acelui dobitoc.nu ai motive sa te temi atat de tare, iar daca te intreaba un baiat ii poti spune adevarul pentru ca asa cred eu ca o sa te placa mai mult.caci estimai matura si mai experimentata de cat elthumbs up

iar cu luatu`l zilelor ia`ti te rog [-o< gandul caci nimeni si nimic nu merita sa suferi atat si sa ajungi la un aces ges extrem...

TRAIESHTETZI VIata!nerdD

| Mihaic93 a răspuns:

Vina iti apartine, cand intalnesti cretini de peste 25 de ani gandeste-te ca vor numai sex, nu altceva. Vei sta toata viata suparata ca ti-ai inceput viata sexuala cu un prost? Intalneste si alti baieti si uita de trecut.

| R0B3R7 a răspuns:

Domnisoara... te-a pacalit, dar asta a fost acum 2 ani.Nu mai poti face nimic in aceasta privinta.In orice caz.sa stii ca nu te va afecta cu nimic intr-o relatie.majoritatea fetelor si-o pun de mici in ziua de azi.Gaseste-ti un baiat care sa te placa pentru ceea ce esti...in rest ce pot sa spun : Bafta!

| Vizitiul a răspuns:

Lipsa cugetarii in prealabil, duce la deziluzii in final!
Ce trebuie sa faci pentru a uita? Partea proasta este ca, nu vei putea uita in totalitate. Nu ai dreptul sa-ti iei viata, nu tu ti-ai oferit-o. Gandeste-te la parintii tai inainte de a face un gest necugetat. Daca exista cineva care te va ajuta sa-ti recapeti increderea in sine si, eventual, sa depasesti aceasta parte neagra a vietii tale, acela este psihologul. Nu ezita!

| monyk a răspuns:

Buna, eu cred ca tu dramatizezi foarte mult; adica nu esti singura fata care si-a inceput viata sexuala, si daca ai facut-o nu mai poti da timpul inapoi, nu mai e loc de regrete si chiar nu are rost sa te mai gandesti la ce a fost.Sunt o gramada de baieti care au o relatie de iubire cu fete care nu au fost virgine, pentru.ca nu poti avea mai multe virginitati.
Nu trebuie sa minti in legatura cu virginitatea ta, trebuie sa fi sincera daca iesi cu un baiat, ii poti marturisi ca nu mai esti virgina ca doar nu e moarte de om.
Nicidecum sa nu te gandesti ca un baiat nu te poate iubi ca ai facut-o, stai linistita ca cine te va iubi, te va iubi asa cum esti si te va accepta asa. Oricum se zice ca virginitatea nu mai e la moda.
O gramada de fete dupa ce si-au inceput viata sexuala, s-au despartit de prietenul lor, fie imediat dupa ce au facut-o, fie dupa mai mult timp din alte cauze. Uite cum as fi eu...am facut-o cu prietenul meu, mi-am pierdut virginitatea si m-am despartit de l, desigur ca nu m-a parasit dupa ce am facut-o, ne-am despartit din alte cauze, dar faza e ca tot despartire e.Asta ar inseamna ca nu ar trebui sa mai am nicio relatie?! EU una nu cred, doar nu asteptai sa te mariti virgina sau sa mori fata mare.
Lasa ce a fost, uita, nu conteaza ce a fost, conteaza prezentul, daca ai facut-o asta e, poti avea o relatie frumoasa cu un alt baiat, o relatie bazata pe iubire si cu care poti avea relatii sexuale, desigur dupa ce ajungeti sa va cunoasteti si sa va iubiti.
DOar nu vei trai toata viata singura si cu gandul la ce ai facut, revino-ti.Nu trebuie sa iti pui capat zilelor ca nu e asa grav.
Te sfatuiesc ca daca intalnesti un baiat si vei avea o relatie cu el, nu minti ca nu are rost, poate cu alt baiat vei fi fericita. E cam imatura gandirea ta.Ai grija ce faci!

| nely19 a răspuns:

Pai eu zic ca trebuie sa treci si peste asta, sa-ti gasesti pe cineva sa incerci sa-ti faci o relatie serioasa ca banuiesc ca nu te va ntrba, cu cine ai mai facut`o, asta nu e un motiv"sa-ti pui capat zilelor"asta est o prostie imensa nici sa nu iti treaca prin cap asa ceva, bine ca ai scapat de el si gata, gandeste pozitiv ca nu esti prima si din pacate nici ultima careia li s-a intamplat asa ceva...multa bafta

fundita?

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Este absurd! Cum poti sa spui ca vrei sa iti pui capat zilelor doar pentru ca un nesimtit ti-a dat papucii? Nu esti singura care a patit asa ceva! Sunt o gramada de fete care au fost pacalite. Si daca iti faci un alt prieten si te intreaba daca mai esti virgina, ce? Ii spui adevarul. Nu mai e vechea moda sa fii virgina pana te casatoresti.Nu te ingrijora, o sa te accepte si o sa ai o relatie frumoasa. Ai grija, si nu mai crede in falsele promisiuni. Bafta, si nu uita; Viata merge inainte!

pa, pa.

| pink_sunshine a răspuns:

Nu trebuie sa te gandesti sa iti iei viata acum s-a intamplat numai ai cum sa dai timpul inapoi trebuie sa te obisnuiesti cu gandul asta pentru ca alta solutie nu este si pana la urma nu e o tragedie ca s-a intamplat asta. si sa stii ca pentru baieti nu e o problema ca numai esti virgina asa ca stai linistita. si de acum incolo fi mai atenta la ce ai langa tine. papa

| dascalu_7622 a răspuns:

Regreti?
nu regreta nimic, s-a intamplat data viitoare o sa fi mai precauta si nu o prostuta happysa iti pui capat zilelor? doamne...zambeste!
incepe o viata noua, crezi ca esti singura persoana care si-a inceput viata sexuala! am colege care si-au inceput-o si da regreta dar trec peste tot si totusi zambesc si isi spun nu o sa se Mai intample. oare e virginitatea atat de importanta? suntem in sec 21! daca un baiat te intreaba asta inseamna ca nu te respcta, ci respecta doar traditia, a iubi inseamna a trece peste oricee fleac, orice obstacol, orice amanunt.filtreaza cu alti baieti, gaseste unul care sa te merite si pana la urma urmei in viata ta cel mai imnportant lucru e familia nu iubitul! o sa vina si ziua cand o sa gasesti persoana care te merita si nu tine cont de principi! ai prieteni, distreazate, viata nu inseamna o aventura, o casatorie! viata inseamna famile prieteni si zambet. poate par naiva, da am 16 ani dar niciodata nu m-as gandi la moarte! urasc oamenii care se hotarasc sa isi puna capat zilelor ca si cand ar fi ultima solutie, ca si cand toate problemele s-ar rezolva dar nu se gandesc si la consecinte! sti ce inseamna moarte? iti spun eu ca nu sti, oameni mor si au m, ult de trait dar au ghinionul asta, iar tu cu un asemena noroc, traiesti, vrei sa mori? gandeste-te si la ceilalti!
si nu mai privi cea ce ai facut ca pe o prostie...asta e o gandire babeasaca.gandestete ca e o lovitura a vietii, o chestie care te-a motivat si ti-a aratat cea ce nu trebuie sa mai faci! deci zambeste!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa te sinucizi, daca vrei.

| monique a răspuns:

Cauta un duhovnic bun, care sa te ajute sa treci peste. De unde esti? Poate iti pot recomanda unul ok. Ranile se vor vindeca incet, incet. Implica-te in cat mai multe activitati: sport, dans, actiuni caritabile, excursii. Asta o sa te ajute mult, si pe tine si pe altii vei vedea. Trebuie doar sa iesi din casa si sa faci ceva bun.

| Maya_9911 a răspuns:

De ce sa iti iei viata? Sau mai bine spus pentru cine? Nu, nu e Ok cum gandesti. Marielena, are dreptate Androgin, in totalitate nu vei uita, dar trebuie sa-ti impui sa fii bine, sa nu te mai gandesti la asta, sa incepi sa iesi cu baieti apropiati de varsta ta, si o sa gasesti tu baiatul care sa te merite si sa iti stearga din minte amintirea asta! Bafta happy

| luciana_3279 a răspuns:

Imi pare foarte rau sa aud asta si eu am facut aceeasi greseala, si am 23 de ani. pur si simplu am crezut in el, si in vorbele lui, cu toate ca mi-am dorit si eu. mi-ar placea sa vorbim pe mess daca vrei mai multe :*:*:*:

| cary29 a răspuns:

In primul rand cand ajungi sa incepi viata sexuala trebuie sa stii ca e nevoie de 2 persoane, iar tu ai fost de acord atunci chiar cu riscul ca te va parasi dupa aceea.Stii care e problema, in ziua de azi fetele pun accentul asa de mult pe virginitate incat uita sa traiasca si sa treaca peste. Termina sa traiesti in trecut si termina sa te simti asa de complexata. S-a terminat, a trecut si gata. Iar daca te intreaba baiatul ca daca ai mai facut-o sau nu poti sa ii spui ca ai mai facut-o si ca ai dori sa lasi trecutul deoparte si sa traiesti prezentul.Nu esti obligata sa ii dai nici un raport cu ce ai facut inainte sa il intalnesti pe el, iar daca te paraseste pentru ca nu mai esti virgina inseamna ca era un superficial si nu merita sa iti bati capul cu el, ce atata drama.Iesi,distreaza-te si bucura-te de viata.Acuma sa nu imi spui ca din cauza celui de 28 de ani o sa ajungi sa te calugaresti, fii serioasa fata draga si revino-ti cu picioarele pe pamant. Bucura-te de viata si uita-l ca nu merita sa te gandesti atata la el

| nobody_9468 a răspuns:

Mai sunt si altele in situatie ta, dar de 2 ani, mi se pare ca exagerezistraight face.
Asta m-a enervat intodeauna la adolescentele care isi pierd virginitatea cu tipi in care n-au incredere si care la lasa.De fapt, tu regreti ca ai facut-o cu el sau ca te-a lasat? Cand ai facut pasul respectiv terbuia sa te gandesti si al consecinte...
Le spui ca esti virgina, iar in momentul cand relatia cu un anumit tip devine serioasa ii vei zie adevarul, dar ii vei zice doar daca ai inceredere in el. Ce poti face? Incearca sa te concentrezi pe alte lucruri, fa-ti un scop in viata si astfel nu te va mai durea atat de tare.Eu una, daca mi-am inceput viata sexuala la o varsta foarte fraceda macar stiu ca tipul ala nu m-a lasat, si este alaturi de mine oricand, fiindca am avut si am inceredere in el.
Nu te-ai gandit sa te razbuni pe el? Daca esti minora poti sa-l bagi la corupere, sau daca ai potential financiar sa-l bagi la violwinking, insa totul depinde de tine se de ce vrei sa faci pe viitor.

Bafta.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu are nici un rost sa minti. Este istoria ta, trecutul tau, orice barbat care te-ar placea sau te-ar iubi o va face indiferent daca esti sau nu virgina. Pana la urma, tu esti o femeie, nu o gaura. Asuma-ti trecutul, spune sus si tare: Asta sunt eu, daca ma vrei asa bine, daca nu, iarasi bine. Si ai sa-ti gasesti un barbat adevarat care sa te iubeasca si sa te respecte pentru mintea, sufletul si corpul tau, nu pentru himen.

| vlad210 a răspuns:

Nu iti pune capat zielor. Trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca mai sunt si astfel de oameni pe lume si trebuie sa treci peste asta.

| alexa_4958 a răspuns:

Nu te mai gandi la ce a fost.incearca sa iti traiesti viata in continuare ca nu esti singura si nu face vreo prostie.ml noroc. pup. sper sa mai vb.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scumpa mea si mie mi s-a intamplat la fel, dupa o relatie de 1 an, eu si iubitul meu am facut ...ne-am despartit si tot din acest motiv si eu m-am gandit la suicid pentru ca facusem acel lucru sperand ca voi ramane pana voi muri cu acel baiat pe care-l consideram sufletul meu pereche. Din pacate, nimic nu e perfect.