Nu! Regret un cuvant mult prea mare. Daca relatia a existat si s-au investit sentimente de ambele parti nu putem vorbii de un fapt regretabil.Fiecare relatie esuata poate fi considerata o experienta de viata, din care poti trage o concluzie si din care se poate invata ceva util, lucruri de evitat intr-o relatie viitoare. O relatie pe care o regreti este cea in care ai fost prostit fara sa observi ca celalalt nu a manifeststat sentimente ci a urmarit doar un scop anume. Deci nu, nu vad de ce as regreta ceva atata timp cat in fiecare relatie m-am simtit bine intr-o anumita perioada.
Regret,ca am pierdut, o luna de zile rugandu ma de fosta, sa mi mai acorde o sansa, pentru ca o iubeam prea mult...
(ne am despartit, pentru ca m a banuit ca as fii inselat o cu prietena ei)
"NU AM INSELAT-O!"
Regret timpul pierdut aiurea. Sentimentele investite aiurea ca la sfârsit să-si bata joc.
Dar se zice ca nimic nu-i întâmplător. Si asa este
Da! Dar nu i-as spune tocmai relatie.Am iesit cu un tip in urma cu 2 ani cred ca aproximativ o luna.La el nu te putea atrage decat fizicul, ceea ce le-a atras si pe doua din "prietenele" mele
Cu una din ele a iesit (la invitatia ei ) imediat dupa ce am iesit eu cu el, a facut asta doar sa ma puna intr-o lumina proasta pentru ca stiam bine ca nu o placea. Si cu cealalta are la ora actuala o relatie de mai bine de un an. Este atat de prost incat si-a sunat prietenii dupa ce s-a culcat cu ea sa le spuna ca este virgina. Asta e... unele isi merita soarta.
Si uneori avem nevoie sa trecem prin faze de genul asta sa ne dam seama care ne sunt prietenii cu adevarat.
Prost,prost
dar ati picat pe rand la picioarele lui
JustOneLife întreabă:
anonim_4396 întreabă:
GoldandSilver întreabă: