Nu inteleg de ce spui ca nu vrei, cand tu de fapt vrei. Chestia asta se numeste orgoliu, si nu este ok.
Lui, ca barbat, ii este greu sa admita cat de mult te iubeste. mai ales la o varsta "adolescentina"
Am fost cu un astfel de baiat 3 ani si stiu cum este. El, in final, si-a dat seama si mi-a recunoscut si mie cat ma iubeste, dar eu am plecat de langa el tocmai pentru ca ma saturasem, iar cand si-a dat el seama, fiind prea tarziu sa ma intorc.
Mai asteapta, vezi cum se comporta si ia decizia corecta pentru tine. O s-o simti singura!
Asta se intampla cand te bagi intr-o relatie cu un barbat imatur.Probabil avea pasiunea asta dinainte, sunteti copii doar.Multe relatii s-au stricat din counter stryke..Lasa-l,ia un barbat adevarat, care sa te scoata in oras, la plimbari in aer liber, in club.Si ai grija sa nu mai fie un copil.
Te va cauta cand nu va mai avea ce ****. in aceeasi situatie is si eu, dar nu trebuie sa ne injosim pentru cineva care nu merita.Si daca te cauta sigur va avea un interes..altfel nu.
Curiozitațibărbați întreabă: