Am trecut si eu prin chestia asta. Ea trecea repede, era mai distantă. Eu eram ( si încă sunt genu ) f lipicios, dragalas etc etc. Si la un moment dat ne-am răcit si am facut prostia zic eu să îi dau si mai multa atenție să mă chinui mai mult. Daca as putea da timpul înapoi la faza aia i-as spune că e mai bine sa luam o pauza ca sa vedem ce simte unu pentru altul. Asa as face si eu daca as fi in locul tău. Dacă o sa vă fie dor unul de celălalt ( dar asta nu după o zi sau doua, lasati sa treacă puțin timp sa fiti siguri ) înseamnă ca merita sa continui lupta si sacrificiile pentru relația aia. Daca nu... Ehh știi si tu cum e.
Desparte-te de el. "Ok" mergem mai departe ajunge să se transforme în "ok, divorțăm". Lucrurile aiurea trebuie discutate, lămurite și dacă e posibil, înlăturate. Orice ceartă și orice chestie nașpa trecută cu vederea contribuie la o viitoare despărțire.
''zice Ok si merge mai departe''
Pai si tu cam ce ai vrea? Sa se vaite si sa se lamenteze ca o peezda la ciclu? LOL
PLus tot tu ii vorbesti urat...
Ce sfat sa iti dau, lasa-l in pace sa isi gaseasca o femeie strong si pozitiva in gandire ca el, nu o plangacioasa ciufuta
Te sfatuiesc să-ți schimbi atitudinea. Nu va mai dori să fie cu tine dacă te vei mai comporta asa. Si eu mă mai cert cu iubitul meu dar niciodată n-am stat supărată atâta timp. Suntm de 2 ani împreună.
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: