| Madiitza a întrebat:

Relatia voastra cea mai lunga? Si de ce s-a terminat?

Răspuns Câştigător
| Ririru a răspuns:

Un an si 5 luni. Inca continua.
De ce continua?
Pentru ca ne iubim, ne respectam, facem eforturi ca relatia sa tina in continuare.

Asta e cea mai lunga, deci. de aia am spus cum continua.

14 răspunsuri:
| angelina_2665 a răspuns:

Aproape 8 luni) inca nu s-a terminat) funda laughing

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Suntem de 7 luni impreuna si sper sa tina cat mai mult love struck. Eu am 16ani, el are aproape 21 si ne iubim foarte mult love strucksmugsmug

| xMaN_3618 a răspuns:

Salut vreai sa faci sex virtual?

| dotea_5137 a răspuns:

8 luni ne iubim foarte mult si nici nu-mi inchipui cum mas simti daca n-eam desparti simt ca suntem facuti unul pentru altul!

| June_3537 a răspuns:

1 an, din cauza neintelegerilorhappy.din cauza geloziei si intr-un final.din cauza distanteisad.

| Alexandrina_1467 a răspuns:

Salut, un ani si jumate cel mai mult dar m-am despartit deoarece m-am plictisit de el.

| Papusha_2204 a răspuns:

7 luni. Pentru ca s-a mutat in Bucuresti si acolo incepuse sa umble cu altele...si am aflat ca ma insela si cu una de la mine din oras laughing In fine. ce pot sa spun. toti baietii sunt prosti happy

| ana maria a răspuns:

Un an si citeva luni...s-a terminat din cauza ca eu m-am indragostit de altu si l-am lepadat

| ana maria a răspuns:

Un an si citeva luni...s-a terminat din cauza ca eu m-am indragostit de altu si l-am lepadat si asa s-a terminat iubirea mea

| Lucian_5228 a răspuns:

2 ani.s-a terminat ca ea s-a dus in Italia, s-a intalnit cu unu, si s-au casatorit (:O:O:Oclown dupa juma d an.actuala am ajuns la 5 luni, si prevad un viitor stralucit...bafta tuturor!

| Picasso a răspuns:

4 ani
plictiseala!

| reyna_7838 a răspuns:

3 ani. nu ne mai intelegeam, iubirea s-a transformat in obisnuinta si am decis ca e mai bine sa ne despartim...si e mai bine acumwinking

| Cristi_3033 a răspuns:

6 luni...Si s-a terminat pentru ca s-a bagat o c*r*a intre noi...si eu ca prostu' am pus botu!

| RalucaFiore a răspuns:

7 ani. big grin si nu cred in aberatiile alea cu obisnuinta...e doar un fel de a te desparti printr-o scuza jenanta.