Cred ca ea e cam derutata,nu prea stie ce vrea. A fost cuminte pana acum, si acum baietii o "observa". Neaparat o discutie serioasa cu ea, pentru ca o poti pierde.Nu esti tu de vina,nici ea. Sunt multe tentatii in jurul ei! Spune-i ce vrei de la ea, pe viitor, fii convingator!
Complicat!
iti arata ca nu-i prea pasa d tine, dar nu vrea sa va despartziti p motiv ca t iubeste! cam aiurea zic eu! d obicei cand iubim face tot posibilul ca persoana d langa noi sa s simta bine.
ai facut bine ca ai decis sa luatzi o pauza! poate asa ii mai vn mintea la cap! vb cu ea sp si ei tot c d deranjeaza! j dupa fa ca aceasta pauza sa fie adevarata.lasa sa t caute doar ea, nu.i da atata importanta ca d obicei! daca t iubeste vei vedea ca t va cauta si iti va sp ca vrea sa fiti da inainte! daca nu nu are rost sa tragi d ea! fete mai sunt si banuiesc ca nu vrei sa maine sa afli ca ai fost luat d "prost"!
E clar ca tipul ala e indragostit de ea la fel ca tine si vrea sa o castige. Tu chiar o iubesti, dar ei se pare ca a inceput sa ii placa de colegul ei, altfel nu ii raspundea la 4 dimineata. Se pare ca nu vrea sa renunte la relatia cu tine. Ar trebui sa luati o pauza pentru o saptamana, 2 iar daca vezi ca ea o sa fie distanta si nu o sa-ti mai accepte sarutarile si cuvintele dulci inseamna ca nu mai vrea sa continuati dar ii e rusine sa iti spuna. Lasa-i o pauza sa se gandeasca mai bine ce va face cu, colegul ei si ce va face cu sentimentele tale. Inca nu renunta la ea pentru ca iti faci mai mult rau si asa il lasi pe colegul ei sa o castige, cat despre dragoste, o sa faceti cand ea o sa fie pregatita, nu trebuie sa o fortezi chiar daca e majora.
Parerea mea.
Ce te impiedica sa-i dai o mama de bataie tipului ca sa-si bage mintile in cap si sa nu uite ca tu esti iubitul ei.
Iar cat despre fata, intreab-o sa-ti spuna ce vrea de la tine, ce are de gand sa faca fiindca tu nu ai nevoie de-o c*rva alaturi de tine.
Nu ar trebui sa luati o pauza(o contrazic pe @Anny), tinand cont ca ea il place(intr-o oarecare masura) pe acel tip, nu ar trebui sa luati pauza pentru ca asa i-ai lasa "teren liber" celuilalt.Desi ea daca te-ar iubi in adevaratul sens al cuvantului,nu i-ar acorda atata atentie lui, iar tie "resturi".Ce poti face tu e sa nu o presezi cu intrebari ca la interogatoriu, ci sa vorbesti deschis cu ea despre ce veti face in viitorul apropiat.Ar trebui sa fi mai sarmant cu ea(ca si cum ar trebui sa o cuceresti din nou), sa-i arati ca tu esti cel de care se indragostise(si deci cel care merita).Asa ca pune-te pe treaba si sa vi cu vesti bune.Salut.
Sincer din toate chestiile astea am inteles un singur lucru ea iubeste 2 odata si nu vrea sa te lase nici pe tine nici pe ala nu vrea sal piarda eu zic sa o lasi acum cand nu e prea tarziu.acum alegerea e de partea ta
Sigur il place si ea pe tip si cel mai bine e sa aveti o discutie serioasa despre asta.adica ori e alba ori e neagra.
Eu zic ca ar trebui sa te desparti de ea. si eu sunt patit tot la fel. si am ajuns sa sufar foarte mult. mai bine te desparti tu de ea pentru ca te va durea mult mai mult daca se va desparti ea de tine. si crede-ma ca o va face odata si odata. treci peste ca sunt destule fete si pentru tine. succes
Ia un cuţit şi tai-o pe faţă. Branduieşte-o şi toată lumea va ştii că este a ta.
Daca ai incredere in ea si simti ca si ea te iubeste are sens sa continui cu ea. Ea poate sa faca as sa te faca gelos sau sa iti atraga mai mult atentia. Vorbeste cu ea, nu ii poti spune sa il ignore pe baiatul ala, dar macar sa aiba cu el o relatie de amicitie si nimic mai mult, daca intr-adevar te vrea. Explica-i si ei tot ce ne-ai spus noua, povesteste-i ce vezi. Uneori te poti insela si interpretezi lucrurile intr-un mod neadecvat. Comunicarea e singura solutie :*
Mersi mult pentru raspunsuri au fost foarte folositoare, am vorbit cu ea despre cum ma simt si ce ma deranjeaza dar nici ea nu stie ce vrea
Adevarul e ca s a schimbat foarte mult in bine de cand suntem impreuna si din pct d vedere fizic si psihic adica e mai sociabila vrea sa se distreze vrea sa multumeasca pe toata lumea om vedea ce om face