| 16.laura.16 a întrebat:

Relatiile din timpul liceului: rezista?

Răspuns Câştigător
| gingasull a răspuns:

O iubire adevarata va rezista intotdeauna!, ca relatia sa reziste, cei doi trebuie sa fie constienti, destul de maturi atunci cand aleg sa-si petreaca timpul impreuna, iubire adevarata, cei doi sa fie deschisi unul cu celalalt... Totul depinde de ei.

19 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Depinde de la caz la caz. Intre persoanele care se inteleg foarte bine pot rezista chiar si timp de o viata.

| Razvan a răspuns:

Sunt niste relatii ca oricare altele pana la urma. Poate cu mai multe crize de gelozie & certuri; insa daca se iubesc cu adevarat poate sa treaca pestewinking
Si chiar daca nu rezista raman amintirilebig grin

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Rareori, dar e una din putinele minuni pe care as putea-o privi cu un fel de invidie (nu una rautacioasa happy ). Am cunoscut cazuri, din toate generatiile, si ii admir. Dar de obicei viata e mult mai complicata sad

| Malvina24 a răspuns:

Da! De multe ori! Am intalnit un cuplu(s-au intalnit in clasa a 9-a s-au placut, au fost impreuna 4 ani de zile, cat a durat liceul, au ramas impreuna, au facut falcultatile(diferite)dar au ramas tot impreuna dupa ce sia-u terminat amandoi studiile s-au casatorit, acum au un copil minunat si sunt vecinii mei!) eu sunt cu prietenul meu din clasa a-9 a(acum sunt a -11-a) si cu siguranta le vom urma exemplul! Sunt o familie fericita! am mai intalnit o fata care nu avusese prieten pana in clasa a -12-a, a intalnit un baiat si s-a maritat cu el! Era primul ei iubit!~mi s-a parut ciudat! pentru ca eu pana acum am mai avut iubiti, insa ea nu si ea a stiut ca el e persoana vietii ei! la fel si ei se inteleg foarte bine!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu intotdeauna.

| Arthur a răspuns:

În suflet raman pentru totdeauna.

| ÅñdRa a răspuns:

Da...
de ce nu?
de ex verisorul meu e impreuna cu iubita lui din clsa a 10a si acum amandoi au plecat la facultate...si dupa ce termina facultatea vor sa-si faca nunta
:X

| viatadecacatt a răspuns:

Unele nu, dar daca intre cei doi exista o legatura stransa si amandoi se iubesc, se poate desigurhappy!

| anad a răspuns:

De cele mai multe ori nu, doar daca se casatoresc atunci cand termina liceul.

| Seline a răspuns:

Rezista daca amandoi vor acest lucru, daca sunt dispusi sa faca un compromis.

| bianca a răspuns:

Daca va iubiti cu siguranta va rezista, doar sa nu lasati micile certuri sa va desparta!
pupici:*

| Silvia_6960 a răspuns:

De obicei relatiile de liceu nu rezista fiindca atunci cand se va termina liceul fiecare o va lua pe drumuri diferite. Ma refer la faptul ca poate cei doi isi doresc facultati diferite, sau unu vrea sa se duca la facultate, si celalalt nu. Sunt mai multe complicatii. Sunt si exceptii, dar necesita o vointa si o legatura intre cei doi de apreciat. Chiar nu cred ca pot rezista asemenea relatii.

| ffy a răspuns:

De obicei se spune ca perioada liceului este cea mai frumoasa din viata adolescentilor, cand se indragostesc pentru prima oara, este posibil sa reziste dar cu trecerea timpului iti cam schimbi parerea despre viata si relatii si s-ar putea sa nu mai vezi in el/ea peresoana care ti-o doresti toata viata alaturi de tine.Am iubit si eu in liceu dar si inca cum l-am iubit pe respectivul broken heartdar nu a fost sa fiehappy

| clawdya_8655 a răspuns:

De ce nu? unele se pot altele nu.acum depinde si de voi.depinde cat de mult tineti unu la altul

| Ady_4009 a răspuns:

Dahappy fratele meu e impreuna cu cumnata mea din cls a9a iar acum au 29 de ani tongue
deci daca vrei se poatewinkingdar crizele de gelozie si dc nu stai cu mine in pauze...sa o lasati mai moalewinking

| vinty a răspuns:

Depinde daca cei 2 se iubesc cu adevarat si se cunosc foarte bine.
Poate rezista relatia daca cei 2 tin legatura, mai ies la un suc big grin.

| madycoco a răspuns:

Unele da, unele nu big grin... uite de exemplu eu cunosc o fata si un baiat de la mine din liceu care sunt impreuna din clasa a10a...si acum au terminat deja si tot impreuna sunt si sunt ft fericiti love struck.

| AlEx92_6349 a răspuns:

Se poate.De ce nu? Atata timp cat exista dragostea se poate orice

Întrebări similare