Daca nu evolueaza in ceva mai mult, nu exista sanse ca o relatie la distanta sa mearga.O astfel de legatura nici nu este o relatie propiu-zisa, oricat de sincere ar parea sentimentele.
Da, merg daca:
1. Au fost la un moment dat in acelasi oras si au avut o relatie stabila, au avut o "baza solida", cum s-ar spune
2. Distanta e ceva temporar
Depinde de cele 2 persoane. daca simt ceva una pentru cealalta si au incredere unu in altul eu cred ca da. dar asta depinde de la caz la caz...nu toate persoanele pot avea o relatie la distanta
Nu prea mai ales in randul adolescentilor. dar daca exista incredere si iubire intre parteneri se poate sa mearga
Zana printeza papuse viata mea mancatias eu tie du-te si tu unde e ala daca nu vi la mine te rezolva tata. :*
In ziua de azi nu prea se poate, apare dorinta ...si tie dor atat de tare incat te dai la alta ..sa nu duci lipsa de afectiune/, la baieti ..la fete nu ma bag
Depinde de mai multi factori, varsta personalitate, de cat de mult se iubesc se respecta si au incredere unul in celalalt( persoanele respective). Sa intretii o relatie la distanta este foarte greu, dar nu imposibil. Daca cei doi se vad destul de des, si se iubesc si in viitor exista posibilitatea de a se muta impreuna sau ma rog in acelasi oras, atunci da, daca nu, e dificil.Eu nu am o parere proasta despre astfel de relatii, insa nu toti putem face asta.
Depinde. daca exista dragoste adevarata,de ce nu? si eu traiesc o iubire la distanta! Ma doare ca nu e aici langa mine,sa-l sarut cand vreau,sa fie aproape de mine,dar asta e,sunt cuminte si il astept pe el,pentru ca il iubesc. Comunicam destul de mult si totul e ok. In viitor se v-or schimba lucrurile, pentru ca o sa ne mutam aproape. Acum depinde de la persoana, la persoana. E greu sa ai o relastie la distanta, dar nu imposibil. Cum imi spune si el ''daca o sa trecem si peste asta, nimic nu va mai reusit sa ne desparta''/ Bafta.
Da,relatiile la distanta merg, si chiar foarte bine, trebuie mentinuta legatura, si inlaturata plictiseala, si monotonia.sunt familii care se fac la distanta.
Da merg. si sunt cele mai frumoase daca exista incredere si iubire reciproca.
Am o relatie la distanta. Cred in ea. Exista dragoste, incredere, prietenie, comunicare, de toate. Nu e fara cusur, nici eu, nici el dar suntem perfecti unul pentru altul. Avem si sustinerea parintilor si a prietenilor. Nu as renunta la el!
Rezista.Si eu am o relatie la distanta si pana acum totul e bine.Intra-adevar au fost momente si mai grele, dar le-am dpasit.Si imi este doar de el, sa ii spun ca il iubesc, sa il imbratisez si sa il sarut, dar vorbim cam in fiecare seara la telefon si pe partcursul zilei mai vorbim prin mesaje...Merg,daca exista incredere, iubire si fidelitate.Cred ca aceste relatii sunt cele mai puternice, adica persoanele implicate se iubesc si fara sa se vada mult timp, fara sa poata fi si fizic una langa alta.Este grea o astfel de relatie, dar pe cat de grea este la fel de frumoasa este.Acum depinde de fiecare persoana...
fan3dgd întreabă: