Sa stii,fara suparare,ca pe fetele din ziua de azi le doare in p***ă de chestii din astea, eu sunt baiat si stiu ce gandeste o fata moderna! deci ai pierdut timpul de geaba, imi pare rau!
Da fim seriosi...ai copiat un articol luat de nu stiu unde...si totusi aici se pun intrebari, intrebarea ta care este?
What the f'uck did I just read?
Ciumă? Epoca Medievală? Castitate?
...şi nu, nu mi-ar place.
Ihh.dar asta e partea naspa a istoriei.si nu toate cazurile erau asa. exista si iubire adevarata si incalcau regulile la greu ca biserica nu avea cum sa supravegheze pe toata lumea. oricum preoti si Dumnezeu au putine in comun
Desi putine persoane cred ca perioada de atunci cu perioada de acum nu au foarte mult lucruri in comun,ne inselam,ba din contra tot ce a fost in trecut este prezent si in viitor insa mult mai profund,toate intamplariile si evenimentele din trecut, prezent si viitorul ce va urma sunt in stransa legatura asa ca . Inainte nu exista asa multe rautatii, perfectionalism, pretententii si conditii precare de aceea tind sa cred ca iubirea si pasiunea se mentinea, nu ca astazi :schimbam ca pe ciorapii totul si devenim egoisti...