Ai două variante:
1) Ești emo și îți tai venele cu un ciob sau te arunci de pe bloc. Ceea ce e exclus zic eu...
2) Nu te mai gândi la asta, ocupați timpul cu altceva, ieși cu prietenii, orice altceva. Cunoaște altă fată după o perioadă de 1 lună două de zile. Și gata.
Bunăă!
Încearcă să vizionezi un film din categoria care îţi place ţie.
Sau încearcă să ieşi cu prietenii şi să faceţi ce vă place.
Succes!
O pastila pentru uitat.O crema pentru inima franta.Si un profesor bun care sa te invete cum sa iubesti din nou
Timpul e cel mai bun remediu..si vad ca, in cazul meu, a inceput sa de-a roade..de cand n-am mai vorbit si nu l-am mai vazut pe."fostul"..usor-usor incep sa uit..imi mai aduc aminte din cand in cand, dar asta e..gaseste-ti ocupatie, fa ceva, eu de exemplu lucrez..si-ti dai seama ca am mintea ocupata mai tot timpul.
Am uitat sa-ti zic ceva... ochii nevazuti se uita!
Nu intodeauna timpul le rezolva pe toate! O noua dragoste te-ar putea ajuta sa treci peste cea trecuta!
Daca v-ati despartit...ia despartirea asta ca pe o eliberare.fa tot ce iti place...si tot ce nu puteai face inainte, cand incepi sa iti amintesti din trecut asculta o melodie care iti place si care iti ridica moralul..nu asculta piese de boceala. Uita-te la comedii. DISTREAZA-TE!
Peace!