Dar tu crezi ca este fata? Eu nu prea cred. Si am sa iti spun si de ce nu cred:
1. Nu prea am intalnit fete sa joace CS, mai ales cele de varsta ei (19)
2.eu personal, am avut server (si CS si SAMP), si am intalnit tot felul de oameni care intrau cu nume de fata (imi aparea in calculator IP, si cu numele pe care le-au avut. cred ca sti la ce ma refer).
OK. Deci sa spunem acum ca poate ma insel eu, iar acea persoana chiar este o fata (desi sunt convins 100% ca nu este).
Chiar crezi ca ati avut o discutie mai serioasa (sa ii spun asa)?
Raspunsul este NU. poate persoana (tipa/ul) se plictisea si a incercat sa faca putina caterinca, sa treaca seara mai repede.
Nu poate sa iti spuna ca este indragostita de tine dupa 1 ora 2 de messenger, mai ales ca te-a vazut in poza.
Am patit-o si eu o data o fetita de 10-11 ani, ii cunostea parola de facebook a surorii ei, si ma tot aborda pe messenger cu dume ca vrea sa ne intalnim, pana am inceput sa o iau la caterinca si am prins-o cu dume de copil de 10 ani sau cat avea...
Eu ti-am spus ce cred despre acea persoana. Probabil si intalnirea va fi tot un fel de caterinca. Acum sa fim seriosi, care fata crezi ca ar veni (poate chiar din alt oras) sa se intalneasca cu un baiat cu care a vorbit 1 ora pe messenger... Ceva este putred la mijloc
Nu cred ca este fata, imi pare rau pentru tine dar cineva s-a distrat un pic pe seama ta.Nu zic ca este imposibil ca o fata de 19 ani sa joace cs...dar chestia cu,, m-am indragostit'',, vin cu masina la tine'' serios?
Apropo..nu trebuia sa ii trimiti poze cu tine, poate te vezi pe nu stiu ce site.
Cred ca face misto de tine.Sa nu-ti treaca prin cap sa-i dai adresa unde locuiesti, e periculos
Buna MarYaN!
Pai dupa cum au spus si ceilalti nu prea cred ca e fata
Face misto de tine. Chiar crezi ca o fata de 19 ani s-ar indragosti de poza unui baiat de 16 ani? Eu nu cred.
Cat despre intalnire... nu accepta.
O sa fie o gluma, cu siguranta nu va veni.
Bafta si nu mai vorbi cu ea / el.
Vezi si tu.Dar nu ii da adresa unde locuiesti ii spui ca te intalnesti tu cu ea nu stiu unde.
Mai si poate totusi el o fi frumos si ea s a indragostit de poza lui...se prea poate de ce nu...zi sa vina la tine.e ceva sa ai bata langa usa chiar simplu.
Nu joaca fetele cs cunosc o fata care joaca foarte bine si are si steam rupe la cs deci dai o sansa sa vezi cum arata daca chiar e fata
Pana la urma am descoperit, era baiat, dar l-am potolit eu am vrut sa il las si fara adresa de mess si de facebook, s-a panicat tot cand a auzit
Mda vedeti ce gay mai sunt astia sa nu credeti in fete la cs daca credeti sunteti niste copii prosti
Eu zic sa fi foarte atent pentru ca este cam dubios.O fata de 19 sa joace CS nu prea cred. Fi foarte atent ca s-ar putea sa te pacaleasca si sa nu fie fata. Prima regula : #1.Nu iti da adresa unde locuiesti unui necunoscut pe internet. Sper ca te-am ajutat, bafta.