| AnemonaP a întrebat:

Repede raspuns urgent. I-am spus unui baiat ca-l plac acum si a iesit de pe mess. Vreau sa ii las ceva scris nu stiu ce, ca sa vada maine. Funda+vot
P. s. Fara raspunsuri stupide

8 răspunsuri:
| Myst3ry a răspuns:

Daca i-ai spus deja ca il placi. nu ii mai scrie nimic in seara asta. nu il speria totusi. i-ai spus odata e bine, stie acum. asteapta mai bine sa va vedeti sau sa mai intre maine pe mess si sa mai vorbiti atunci.

| Jigsaw a răspuns:

Mai bine ii spuneai in viata reala...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andra draga asta ce spune real si nu rapid il iei incet depinde si de cat timp il cunosti? daca el te place? eu zic sa te intarnesti real si sa-i spui in fata da mai sentimental sau mai bine va sarutati atatea vorbe fapte draga astea conteaza

| Melyssuka a răspuns:

Poate i-a cazut messu sau nu a platit factura ce sa zic sau poate nu te place dar daca te-ar placea ti-ar zice a doua zi la scoala daca sunteti in aceiasi scoala spune-i in fata nu ii spune pe messenger pentru ca asa nu te prea crede ca-l placi. Spune-i in fata asta e raspunsul meu... sper sa iti fie de folos!

| looolliika a răspuns:

Eu zic sa nu-i zici nimic.sa vzy ce zice el maine... si apropo vzy ca sar puteasa ty fi dat ignore happy

| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Daca a iesit dupa mess.ce tot mai vrei sa ii zici?oh go on.lasa l.

| wforweirdo a răspuns:

Poate că ţi-a dat ignore.

| jimime a răspuns:

Sincer? Mai bine cand va intalneati il sarutai japca. Era mult mai palpitant si banuiesc ca i'ar fi placut.