| 19Martinel98 a întrebat:

Repost in speranta unor raspunsuri care ma vor lamuri si pe mine.
Salutare. In ultima vreme ma framanta tot mai tare o perspectiva pe care am capatat o datorita mai multor lucruri pe care le am vazut. Am ajuns intr-un punct in care vad femeia doar ca pe un obiect. Sa va spun si de ce. Zilnic ma plimb prin oras si vad fete ce sunt abordate si isi dau numarul de telefon in maxim un minut, iar in cateva zile deja fac sex(stiu pentru ca prieteni de ai mei fac asta si reusesc sa agate foarte usor). Vad, in telefoanele prietenilor mei, cum fetele se lasa pozate/filmate cand fac oral. Vad cum unele trimit poze altor baieti, cu ele goale, ca sa i atraga sa le reguleze. Vad fete care admira, venereaza, iau apararea, danseaza in videoclipurile unor baieti care considera femeile si canta despre ele cum ca sunt doar niste zdrente. Vad fete care se pozeaza aproape goale pe insta, unele au si profil de "babygirl". Vad fete ce se imbata in cluburi si si o trag cu cine apuca. Vad fete disperate dupa baieti care fac orice ca sa i atraga, chiar si un oral dupa blocuri. Am prieteni care mi spun mereu "hai la mine, am vin, o chem pe una, vine cu prietena ei". Sau sunt atatea melodii care considera femeile doar niste obiecte sexuale in care canta si ele. Vad fete ce se avanta in relatii doar de dragul de a avea o relatie. Mi se spune des "fa ti o prietena", "de ce nu ai o prietena", cu o usurinta de parca a mi face o prietena e ca si cum mi as lua o pereche de ciorapi pe care ii folosesc un timp apoi ii arunc ca pe niste carpe. Nu inteleg ce se intampla cu mine. Pana acum cateva luni iubeam femeile, mult de tot, voiam cat mai multe, nu neaparat pentru sex. Ma simt foarte bine langa o prezenta feminina, imi place port o conversatie cu o fata, sa o admir, sa i aflu parerea despre diferite chestii moderne. Dar acum nu pot s o mai vad ca inainte, nu pot. Pentru mine e doar un obiect. Spuneti mi ce se intampla cu voi, de ce vreti independenta, egalitate sau respect cand aproape toate faceti chestiile scrise mai sus. De ce va place sa fiti tratate ca niste obiecte.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
18 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite, eu sunt o feministă inraita, cred in egalitatea dintre cele două sexe si vreau sa spun ca ma trec fiorii când citesc descrierea făcută mai sus. Imi pare rau ca ai întâlnit astfel de "femei", dar stai linistit ca exista o grămadă de fete la locul lor, care se respecta pe sine, care isi respecta corpul si mentalitatea. E trist ca aceste specimene ies in evidenta cu un asemenea comportament dezgustător. În prezent unii dau mai multa atentie unui comportament de genul deoarece e usor de manipulat, decât unei femei intelectuale, la locul ei.

| 19Martinel98 explică (pentru anonim_4396):

Stiu ca exista, chiar foarte multe, fete care se respecta.
Dar, cum am spus mai sus, sunt extrem, dar extrem de multe fete ce fac ceea ce am scris mai sus. Inteleg ca e dorinta sexuala puternica, dar chiar trebuie ca unele femei sa faca d astea? Chiar i am comentat unui baiat pe insta ca e un tampit pentru melodiile lui (lui abi talent) in care vorbeste doar de "zdrentele" noastre si am fost chiar sursprins de "atacurile" din partea fetelor ce il admira ca de ce ma iau de el.
Sincer, nu vreau sa dau impresia ca urasc femeile sau ca nu le mai suport. Ba din contra, asa cum am specificat in romanul de mai sus, ador o prezenta feminina langa mine. Totul este doar o curiozitate de a mea in legatura cu modul in care percep fetele\femeile viata...adica dc trebuie sa recurga la astfel de metode "dezgustatoare" pentru a atrage baieti.

| anonim_4396 a răspuns (pentru 19Martinel98):

Ne putem pune si o a doua intrebare : de ce baietii prefera tipul asta de fete?

| Eiwhwbsbd a răspuns:

Uite...eu nu sunt deloc așa cum ai descris tu mai sus. Eu am 15 ani si chiar daca toate prietenele mele se pozează si se posteaza mai mult dezbrăcate pe Instagram, eu nu fac asta. Dacă o fată, atrage un băiat doar folosindu-și corpul inseamna că nu are alte calități. Știu că 99% dintre fete sunt cum ai spus tu mai sus, eu fac parte din acel 1%. Și am mulți prieteni, mereu sunt apreciată, toți imi spun că sunt frumoasă chiar dacă nu mă pozez dezbrăcată și sunt foarte populară chiar dacă nu mă imbat prin cluburi. Ba chiar sunt o grămadă de băieți care vor să fie cu mine. (am iubit) (si nu sunt genul de fată care schimba băieții ca pe sosete)
Te înteleg că așa vezi femeile acum...dar caută acel 1%

| 19Martinel98 explică (pentru Eiwhwbsbd):

Nu caut acel 1% (care sigur este un procent semnificativ mai mare de 1). Sunt doar curios ce se afla in mintea fetelor si a femeilor in general de fac chestii din astea.