| NiculaiMarianTraian a întrebat:

Repostez din nou, am nevoie de mai multe raspunsuri va rog! : Buna seara! Vin cu o problema care ma streseaza! Am avut un contact sexual, doar ca prezervativul a ramas in vaginul iubitei. Precizez ca nu am ejaculat absolut deloc! Acel cerc a ramas la suprafata si a fost extras cu usurinta prezervativul, ma pot astepta la ceva? Multumesc si va rog cat mai multe raspunsuri! Ofer funda!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Daca nu ai ejaculat, inseamna ca nu aveai cum sa o lasi gravida.

In ce priveste prezervativul cazut in vagin inseaman ca a fost mult prea mare pentru penisul tau, de aceea a cazut in timpul sexului.
Pe viitor, cumpara numere mici de prezervative, ca sa nu risti sa lasi fata gravida, ca nu totdeauna vei fi atat de norocos sa nu fi ejaculat.
Prezervativul de masura corecta trebuie sa intre foarte greu pe penisul erect si sa stea foarte-foarte strans pe el, precum pielita de la salam, pe salam.

3 răspunsuri:
| Bogdan1o a răspuns:

N-are ce sa se întâmple daca nu ai ejaculat.
Pe viitor sa ai grija cu prezervativele. Să nu mai rămână acolo sau să-ți daca de pe penis

| darrio2007 a răspuns:

Nu se intampla nimic. L-ai luat prea mare.

| Remusopen a răspuns:

Salut,atâta timp cât ai penetrat cu prezervativul pus pe penis, și nu ai ejaculat, nu se întâmplă nimic!
Spune-i tipei, sa fie liniștită.