| MBAAA a întrebat:

Revenind la aceasta intrebare http://www.tpu.ro/......l-asta-el/ daca imi spune sa ne impacam, voi ce ziceti, sa accept sau nu? O parte din mine spune sa nu accept, dar cealalta spune sa accept. Ce sa fac?:|

Răspuns Câştigător
| missbee a răspuns:

Aw. Da câți ani are domnișorul acesta cu orgoliu de taur?

Biance, sfatul meu este să îl refuzi. Ce ți-a făcut el ție este exagerat și nejustificat. Încrederea pe care o are în tine este egală cu 0.
Păi dacă tu întârzii la o întâlnire 5 minute ar fi în stare să îți reproșeze că în alea 5 minute te-ai întâlnit cu altu pe drum și l-ai înșelat, și înainte să dai colțu pe stradă ai mai stat cu vreo 5 tipi șmecheri la colțu blocului ș.a.m.d. Da' poate erai la baie și făceai un duș și nu puteai răspunde la telefon. Sau poate ți se descărca telefonul și nu aveai acces la o priză atunci să îl încarci. Sau poate că erai în altă cameră și nu ai auzit soneria. Sau poate dormeai. Sau poate că discutai cu părinții tăi și nu puteai răpsunde. Nu ai de ce să stai lipită de telefon să te asiguri că ai semnal și baterie din 5 în 5 minute doar că să nu îți facă domnu scandal.

Gelozia asta absurdă este o boală, și nimeni nu are dreptul să îți facă reproșuri și acuzații total nefondate. Dacă dintr-un nimic ți-a făcut o asemenea criză, gândește-te ce se poate întâmpla dacă chiar îi vei greși vreodată. Chiar merită?
Mai are balta pește, sunt atâția băieți frumoși și înțelegători, dulci, blânzi, care să îți ofere încrederea lor. El în loc să îți spună că și-a făcut griji pentru tine când nu putea să dea de tine și că poate pățiseși ceva, el începe să facă crize de gelozie și să își dea importanță fără să fie cazul.

Eu cred că nu te merită. Sper să nu te supere comentariul meu, și nici să te jignească pentru că nu am intenția asta, dar ți-ai pierdut timpul cu el. Caută pe cineva care să te merite.

Baftă!

3 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Sa-ti zica el? Nu cred.Nu cred ca ii vor trece nervii pe tine asa curand...mai ales daca zici ca e ferm convins ca tu ai facut ce i-a zis tipa aia.
Alta chestie e ca relatia voastra se lasa usor afectata de cei care vor sa va faca rau.Ar trebui sa existe incredere, sa nu iluati in seama cand cineva rau intentionat incearca sa va desparta.Tu...ar trebui sa ii explici asta, sa il faci sa inteleaga ca vorba aia...nu saruta gura lumii, ci pe tine.sa aiba incredere.Sa treceti impreuna peste astea, fara orgolii de genul ``sa accept sau nu?``. daca il iubesti nu mai stai pe ganduri, rezolvati impreuna.

| buburuza2 a răspuns:

Scumppa mea big hug el a facut toate astea pentru ca tine la tine happy de obicei persoanele geloase asa cum este el iti arata cat de mult te iubesc, si acum daca el vrea sa va impacatii e inca un semn in plus sa iti dai seama ca el chiar tine la tinne || sper sa faca acest lucru big hug happy

| gocops a răspuns:

Depinde ce fel de baiat e daca te pretuieste si tine la tine sau daca e cu tine doar ca sa faca gelosi pe altii (sincer nu e dragut sunt intr-o astfel de sitoatie iar aici eu ma pot incadra dupa parerea mea in prima categorie) infine daca e din preima ar trebui sa auzi ce are de spus si sai pui ceva intrebari de genu: De ce nu ai avut ingredere in mine? daca e din cealalta ascultati inima si instinctul dar fi mai precisa pe instinct nu uita sunt destui baieti pe planete si daca tu ai o indoiala asta nu e bine o sa gasesti pe cineva care o sa fie perfect pentru tine happy acum fa ce-ti spune instinctul sau inima u alegi sper ca te-am ajutat si scuze ca am scris atata happy