Cat de disperata sau proasta trebuie sa fii, sa alergi dupa un barbat care te jigneste, te bate si te inseala cu alta?
Probabil va nu ai mancat destula bataie si atunci te-ai intors dupa mai multa?!
Sa-ti fie de bine fetita, daca noi de 5 mesaje incoace iti tot spunem sa-i dai pace acestuia si tu inca insisti si-l cauti.
Ti-am citit si celelalte intrebari si am ramas wtf...
Nu stiu ce varsta ai dar presupun ca nu mai esti de generala daca muncesti.Ai o relatie de 4 ani (asa zisa relatie) in care tu nici macar nu te-ai culcat cu partenerul tau care totusi a stat 4 ANI FRATE cu tine asa si acum te si bate si insala.
In primul rand nu ai la ce sa te astepti, simte si el nevoia de dragoste, de afectiune, de dorinta din partea ta si daca nu ii oferi de atatia ani cauta in alta parte si nu e de condamnat.In al doilea rand iti meriti soarta daca tu cand ai vazut ca va tot despartiti si impacati, te-a inselat, te-a batut si iti spune ca nu te suporta tu insisti.Ce mai vrei practic de la omul ala ce sta cu tine probabil pentru ca il agasezi? Te-a si batut si tot nu scapa de tine.
Se impaca cu tine ca se gandeste ca poate insfarsit ii vei da si lui ceva, iar cand vede ca tu tot nimic iti spune in fata si cu toate astea continui sa il lasi sa te umileasca si sa isi bata joc de tine.
Ce vrei de la noi de fapt? Sa iti spunem ca nu te duce capul? Poftim iti spunem.
Nu trebuie să faci să meargă o relaţie care nu poate funcţiona. Cred ca mai sunt bărbaţi pe lumea asta
Cel mai simplu e sa renunti, odata ce te-a inselat, poti fi sigura ca o va mai face.
Sa accepti si sa treci peste, nu poti sa stai langa un asa fel de persoana!
Anonim519 întreabă: