Nici o femeie cu cap nu se incurca cu seful ei,nu din multe motive ci din TOATE motivele.
Binele tau va fi relativ scurt langa el,ti-am mai spus-o si din relatia asta, unul are numai de pierdut si nu e el acela.
Lasa lucrurile asa cum sunt, pastreaza-ti locul de munca si demnitatea, de obicei barbatii fug dupa femei, chiar daca le sunt subalterne...la tine e departe pana si varianta asta!
Te rog sa-ti revii...iti faci o favoare personala.
Deci diferenta de varsta e de 10 ani...
la 11 ani sa divorteze?
valei, fugi de d-astia... vrei sa ajungi kebap in satra?
Pisi,este interzis sa amesteci placerile carnale cu munca.E ca si cum ai avea o relatie cu colega de banca.
Relatiile dintre sefi si subalterni sfarsesc intotdeauna destul de urat. Eu una nu te-as sfatui. Ce crezi ca se va intampla in situatia in care v-ati desparti? Unul dintre voi va ramane fara loc de munca si nu cred ca va fi vorba de sef...
Daca nu aveti o relatie atat de stricta sef - angajata trebuie sa te gandesti ca si lui i-ar place de tine....nu te grabi lasa lucrurile sa vina de la sine...tu poti ajuta cu priviri mai provocatoare sa-i oferi mai multa atentie gesturi mici care sa nu le observe cei din jur si el sa realizeze asta si cu varsta nu conteaza