anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Revin cu aceiasi poveste deoarece inca sunt confuza: http://www.tpu.ro/......-insa-eu/. Va rog sa cititi si sa ma ajutati catusi de putin. Multumesc!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
| unknøwn a răspuns:

Te-am ajutat destul.
Ţi-am oferit adevărul.
Ce ajutor mai mare de atât vrei?
Termină cu prostiile! Ai 15 ani. La anii ăştia nimic nu-i serios.

| nico097 a răspuns:

O da o adevarata poveste.Hai sa incepem cu inceputul avand in vedere ca prietenul tu are 17 ani si tu 15 sunteti amandoi in perioaada adolescentei atunci cand credeti ca otul e al vostru si credeti orice sa zic asa.Cat despre fosta lui hmm poate face orice daca ii promite chestii el poate sa zica super vin sunt al tau si chestii din astea.Tu nu poate crezi ca vei avea un viitor cu el dar esti sigura de ceea ce vrei? Tu crezi ca te va astepta el pana in noaptea nunti sa te culci cu el fi serioasa nai sa vezi povesti dasteampoate ca el spune ca accepta dar pe la spatele tau poate fi cu alta.Nu stiu gandeste-te bine la viitorul tau ca esti tanara punele pe toate cap la cap si gandeste-te daca merita nu sa te culci cu el si apoi sa plece la alta si tu sa ramai singura atunci ai suferi foarte mult.Deci sfatul meu este sa te gandesti de 10 ori inainte sa faci un pas nu e ultimul barbat de pe planeta. Daca mai alte intrebari nu ezita sa ma intrebi iti voi raspunde cu placere.