| Anne006 a întrebat:

Revin cu intrebarea mea deoarece sunt foarte stresata! Buna! In urma cu 4 luni ne-a cam luat valul pe mine si pe iubitul meu si am ajuns sa iau Postinor... 3 luni mi-a venit ciclul normal...numai ca acum am o intarziere de 11 zile. Poate o fi o dereglare de la pastila? Sunt ingrijorata. Insarcinata sper ca nu sunt deoarece nu am simptome. Doar ca am citit de cazuri de femei cu ciclu peste sarcina si ma sperie acest lucru. Astept raspunsuri. Multumesc

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu cred ca esti insarcinata, ci cred ca ai o reactie adversa de la Postinor. E grav ca dupa 3 luni ai asa ceva, inseamna ca ai suferit modificari serioase care se vor intinde pe multi ani si care ti-ar putea afecta definitiv viata. ma intreb de ce ginecologul care te-a consultat la administrarea pastilei si dupa aceea nu a vazut. Oricum, cred ca e timpul pentru un nou consult (al patrulea), asa ca mergi la ginecologul tau sa vezi ce e de facut.

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Consulta ginecologul daca incepi sa ai stai dar daca nu simti nimic nu e nici o problema.

| alinac a răspuns:

Fa-ti un test de sarcina, si postinor se ia la 5 luni ...nu de fiecare data cand o sa va ia valul, te poate afecta pe tine.