Depinde foarte mult de locul in care are loc intalnirea.
Si pentru tine si pentru el este necoie de un loc in care sa va simtiti relaxati.
Daca esti undeva unde din moment in moment cineva loate intra peste voi nu e bine.
Comunicarea pe subiectul sex este bine venita. Gen il intrebi si ii raspunzi exact la ce anume iti/va place in momentul cand o faceti.
Nai e nevoie de timo cred pana poate se va simti in largil lui in prezenta ta.
Acumulati experienta impreuna!
Va multumesc foarte mult pentru raspuns, nu m-am gandit si la aceste aspecte, dar fiecare in parte ați răspuns foarte corect. În acel moment eram la mine acasă, încă locuiesc cu părinții, nu au absolut nimic împotrivă cu prietenul meu, dar ar fi jenant ca un membru al familiei sa intre peste noi in camera fix in momentul in care noi am intrat în paine sa zic asa. Va multumesc mult!
Poate se masturbeaza excesiv si nu mai poate avea erectie cand incearca cu altcineva, care nu-i mana lui.
Bineinteles ca nu ma astept sa recunoasca cat de mult se masturbeaza, dar faptul ca nu are erectie la varsta cand ar trebui sa pocneasca hormonii in el, nu gasesc o alta expliatie logica, fiindca este greu de crezut ca ar fi impotent.
Va mulțumesc frumos pentru răspuns. Din cate am înțeles de la partenerul meu, ar fi excitat cam 24/7... dar nu știu exact de cate ori se masturbeaza.