Ei sunt la perioada descoperirilor. Nu cred ca este cineva in lume sa sustina sus si tare ca el/ea nu a avut nici-un sentiment mai deosebit fata de cineva cand a fost si el/ea de 10-15 ani.
Mie mi-o placut de April din desenele cu testoasele mutante.
Si nu numai, da' de fapt de cine nu mi-o placut?
Sufera cu capul, prietene.Joaca tenis hormonii in ei si ii manca grav unde unde nu trebuie.In loc sa invete le arde de calareala
Ceea ce simt ei, nu se numeste "dragoste", ci o joaca de-a iubirea.Ar trebui sa fie mult mai preocupati de scoala, decat de ceea ce inca nu simt cu adevarat. O zi buna!
Superrgirl nici eu nu-s prea mare nu am treaba cu astfel de chesti mi se pare ciudat in loc sa stau cu preteni sau sa fac ceva interesant sa ma dau om mare cu tot felul de tipe. Si nu am zis ca daca ai 12 ani nu poti gandi ca unul de 15 sau mai mult(asta depinde de fiecare) si te rog zici aici sau pe pm la ce va ganditi voi cand ziceti "o/il iubesc" sau "vreau sa fiu cu el/ea" Sunt foarte curisos de ecplicatie
@Realista ce romantic dar nu mai bine stai cuminte ca oricum o sa plece la alta mai tarziu daca tot il placi asa mult
Cine a zis ca unu/a de 12 nu poate iubi ca unu/a de 16, 17 ba mult mai mult unu/a de 16 tradeaza in dragoste pecanda ala de 12 e asa atasat incat nu ar putea face asta. voi astea care judecati pe altiii uitati-va la voi si dupa judecati eu am 16 merg pe 17 am fost ca ei si stiu bine ca sufera mai mult ca mine
Daca copii sunt mai mici.asta nu inseamna ca ei nu inteleg nimic... diferenta de citziva ani nu schimba multe.astai parerea mea...
Uite ca eu am acush 12 ani.si inteleg poate mai multe de cit acel de 15...si crede-ma eu stiu mai bine la ce se gandesc copii mai mici...
Sentimentul este unul destul de puternic,
o spun din propria experienta (din momentul de fata) am 12 ani, vreau sa stau langa el, sa ma tina in brate, sa imi spuna ca ma place. Nici gand de vreo atractie sexuala, el are 13 ani! Ma rog cu fiecare ocazie ca sentimentele lui sa fie exact ca ale mele si sa iasa ceva. O iubire firava, care bucura sufletul oricarui copil!
Eu, sincer, in momentul de fata sufar foarte mult. (pentru detalii am puse intrebari )! Sentimentul este unul destul de puternic, de alint, de dragoste si de ocrotire; cu totul altceva decat dragostea oferita de parinti, cu totul altceva! Chipul lui, ochii, mersul pana si vocea m-au atras enorm de mult! Imi doresc sa se intample, stam amandoi si pierdem timpul! Nu imi dau seama exact ce simte daca e sincer sau nu, insa momentul in care ma priveste fix in ochi, vad adevarul, vad sinceritatea lui, vad speranta ca va fi ceva!
Atata tot! Foarte simplu si dureros insa placut,
momentul in care abia astepti scoala locul unde te intalnesti cu el /ea. Cand astepti sa auzi deranjantul clopotel sa sune odata ca sa va vedeti iar privirile. Asta simt eu, ceva care ma patrunde si ma seaca de o luna de zile. Asta e, fac parte dintr-un joc, care sufar si eu, dar totusi vreau sa vad continuarea acestui ''joc''!
Copii chiar daca sunt mici. iubesc in felul lor.si crede-ma ca daca ii desparti de aceea persoana il va durea
Eu unu nu cred in dragoste la varsta de 11-12 ani, ei nu stiu nimic despre viata si deja iubesc; la 16-17 ani cred ca este posibil, dar la varsta de 11-12 ani in nici un caz.