Vorbeste cu el, lamureste treaba, intreaba-l daca se comporta EXACT asa de la raceala, sau a interventi alta fata intre voi. spune-i ca nu iti place ca v-ati racit unul cu altul, si daca ma continuati mult asa ca va despartiti. Sau pur si simplu trateaza-l cu indiferenta cateva zile, apoi lasa-l sa te caute! Bafta si Craciun fericit!
Oricum vine si vacanta si nu ne vom mai putea vedea, ca nu suntem din aceeasi zona si nu prea putem sa ne vedem chiar daca am vrea. El spune ca o sa ii fie dor de mine, dar nu stiu ce sa zic. O sa vorbesc cu el si vom vedea ce vom face Iti multumesc de sfat si Craciun fericit si tie :*
Parerea mea, nu stiu cat de rau ar trebui sa ii fie unui baiat ca, atunci cand ii strangi capul la pieptul tau, sa nu se simta mai bine.
Ia-l odata in brate, pune-i capul la sanul tau... si o sa stii atunci ce se intampla.
Uff, daca ii cu doua capete mai inalt ca tine atunci o sa fie mai greu, dar gasesti tu o modalitate. De ce trebuie sa fie atatea complicatii?
Nu este mai inalt ca mine, avem aceeasi inaltime. Oricum am lamurit tot astazi Si se pare ca si-a revenit
N-am de unde sa stiu cat de inalt este, ziceam si eu asa, ca se poate intampla, dar chestia cu tratamentul sunt sigur ca ar fi mers.
Esti geloasa si prea posesiva, daca baiatul incearca sa te fereasca de gripa inseamna ca te iubeste
Sa ma fereasca de gripa include si sa nu vorbeasca cu mine cand ma vede? Putea sa-mi spuna ca nu ma pupa, dar tot vorbea cu mine. Si da, recunosc ca sunt geloasa, pentru ca este al meu si nu pot permite sa mi-l ia alta.
Daaaa, este al tau numai decat, mai comporta-te tu asa si-ai sa vezi caum o sa te ocoleasca toti baietii
Sigur, ce sa zic...
Bagate in seama si lasa prostiile daca cineva iti este cu adevarat drag faci orice sa nu-l pierzi
Iti dai seama ca nu o sa accept sa il pierd si sa mi-l ia alta. Nu este indicat pentru una sa se apropie de el, ca iese urat. Ce-i al meu, al meu ramane ! multumesc de sfat :*
Asa bravo in viata trebuie sa lupti pentru ce e al tau
mult succes si iti doresc sa fii iubita
Pai normal, si luptand pentru el o sa ii arat ca tin la el Multumesc frumos :*
beausingurlamasamea întreabă: