| xEndlessLove a întrebat:

Revin cu o intrebare care are legatura cu intrebarea precedenta pusa. Prietenul meu este racit si tot imi spune ca ii este rau de acea nu iese in pauze. Aici il inteleg. Dar atata timp cand suntem in autobuz, normal ar fi sa vorbim. Dar nici asta nu facem. Nu stiu ce-i cu el de la un timp incoace, e schimbat. Astazi de exemplu nici nu m-a bagat in seama, poate astepta sa o fac eu, dar el stie ca nu sunt genul sa ma bag eu in seama cu cineva, mai ales daca tin mult la acea persoana. Chiar ma doare ca nu mai vorbim cum vorbeam inainte. Astazi nici nu m-a pupat sad Ce credeti ca se intampla? El spune ca ma iubeste, dar nu stiu ce sa cred...

Va rog, dati-mi si mie un sfat cu ce ar trebui sa fac. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Florenta16 a răspuns:

Vorbeste cu el, lamureste treaba, intreaba-l daca se comporta EXACT asa de la raceala, sau a interventi alta fata intre voi. spune-i ca nu iti place ca v-ati racit unul cu altul, si daca ma continuati mult asa ca va despartiti. Sau pur si simplu trateaza-l cu indiferenta cateva zile, apoi lasa-l sa te caute! Bafta si Craciun fericit!

| xEndlessLove explică (pentru Florenta16):

Oricum vine si vacanta si nu ne vom mai putea vedea, ca nu suntem din aceeasi zona si nu prea putem sa ne vedem chiar daca am vrea. El spune ca o sa ii fie dor de mine, dar nu stiu ce sa zic. O sa vorbesc cu el si vom vedea ce vom face happy Iti multumesc de sfat si Craciun fericit si tie :*

15 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Parerea mea, nu stiu cat de rau ar trebui sa ii fie unui baiat ca, atunci cand ii strangi capul la pieptul tau, sa nu se simta mai bine.
Ia-l odata in brate, pune-i capul la sanul tau... si o sa stii atunci ce se intampla.
Uff, daca ii cu doua capete mai inalt ca tine atunci o sa fie mai greu, dar gasesti tu o modalitate. De ce trebuie sa fie atatea complicatii? straight face

| xEndlessLove explică (pentru Zenithf):

Nu este mai inalt ca mine, avem aceeasi inaltime. Oricum am lamurit tot astazi happy Si se pare ca si-a revenitwinking

| Zenithf a răspuns (pentru xEndlessLove):

N-am de unde sa stiu cat de inalt este, ziceam si eu asa, ca se poate intampla, dar chestia cu tratamentul sunt sigur ca ar fi mers. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti geloasa si prea posesiva, daca baiatul incearca sa te fereasca de gripa inseamna ca te iubeste

| xEndlessLove explică (pentru anonim_4396):

Sa ma fereasca de gripa include si sa nu vorbeasca cu mine cand ma vede? Putea sa-mi spuna ca nu ma pupa, dar tot vorbea cu mine. Si da, recunosc ca sunt geloasa, pentru ca este al meu si nu pot permite sa mi-l ia alta.

| anonim_4396 a răspuns (pentru xEndlessLove):

Daaaa, este al tau numai decat, mai comporta-te tu asa si-ai sa vezi caum o sa te ocoleasca toti baietii

| xEndlessLove explică (pentru anonim_4396):

Sigur, ce sa zic...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu iti pot spune ca te iubesc. Te iubesc! Acum, trebuie sa te bag in seama prin statii de metrou?

Răspuns utilizator avertizat
| motan444 a răspuns:

Bagate in seama si lasa prostiile daca cineva iti este cu adevarat drag faci orice sa nu-l pierzi

| xEndlessLove explică (pentru motan444):

Iti dai seama ca nu o sa accept sa il pierd si sa mi-l ia alta. Nu este indicat pentru una sa se apropie de el, ca iese urat. Ce-i al meu, al meu ramane happy! multumesc de sfat :*

| motan444 a răspuns (pentru xEndlessLove):

Asa bravo in viata trebuie sa lupti pentru ce e al tau
mult succes si iti doresc sa fii iubita

| xEndlessLove explică (pentru motan444):

Pai normal, si luptand pentru el o sa ii arat ca tin la el happy Multumesc frumos :*