| georgescu40 a întrebat:

Revin cu o intrebare de data asta cu mai multe detalii.Fratele meu are40de ani, a cunoscut in sensul ca a vorbit la telefon o tipa de57de ani prin intermediul matrimonialelor din ziar. Tipa l-a contactat pe el, si desi lui i se pare prea mare diferenta de varsta, ea insista sa se intalneasca spunandu-i ca nu conteaza acest lucru. I-a dat de inteles ca vrea doar sex nu sa fie impreuna permanent. Ce ziceti are sens sa se bage in treaba asta?

Răspuns Câştigător
| didiDia a răspuns:

Nu. De ce s-ar cupla fratele dumneavoastra cu o babaciune(pardon de expresie, dar pe langa el, asta e ea)? Nici macar pentru sex nu e buna baba. Nu mai bine si-ar gasi si el o tipa mai tanara pe la vreo 30-38 de ani cu care sa poata avea si copii?

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Sa fi nimerit peste o arzoaica? Sau e stilul ei de a atrage un barbat? Oricum, curiozitatea e mare si e greu sa-l tii in frau.Lasa-l sa se duca si pregateste dezinfectant, cred ca va avea nevoie, oricata protectie va folosi!

| mgtow a răspuns:

Daca fratele tau e interesat pe o relatie sexuala atunci poate sa se duca la intalnire dar daca e indiferenta mare de varsta asa cum zice el si nu ii convine atunci sa stii ca face bine refuzand ocazia + acea femeie e cam batrana pentru el, el stie sa se descurce stai linistit.

| MMihai a răspuns:

Dacă fratele tău, nu este sub aspect legat, în grija ta, nu cred că este problema ta, să te bagi în viața lui, că având 40 de ani se consideră, ca are ceva minte, spre a decide singur, cu cine face sex.

| cryssa a răspuns:

Sex cu babaciuni?
*liniste deplina* straight face
mai bine nulaughing)