Cel mai bine ar fi sa continuati sa discutati pe retele de socializare pana cand parintii ei ii dau voie sa aiba o relatie. Alta modalitate nu ar fi. O sa fie o perioada grea, insa daca va iubiti, cred ca puteti suporta.
Apropo. cati ani aveti?
Eu 18 ea 14.Este singura mea relatie deci nu va ganditi ca imi doresc doar sex sau chestii de genul.O iubesc enorm.
Te admir foarte mult... putini baieti s-ar uita la una de 14, mai ales ca tu ai 18
CHiar nu am chef de misto-uri..Sunt intr-o situatie destul de delicata, sunt foarte emotiv, si nu stiu cum sa reactionez.Mi-ar prinde bine ajutor.
Ma, aia e minora, iar tu ai 18 ani. Fata are niste parinti de treaba care o protejeaza si stiu ca la 14 ani o fata gravida e cel putin complicat.Sa n-o iei cu rau dar ar trebui sa-i intelegi si tu pe parintii fetei aleia.
Man îi înțeleg, dar aici nu e vorba de sex, după cum am mai spus. Este vorba despre cineva drag cu care să îți petreci timpul. Nu sunt vreun "băiat rău de cartier" sau ceva de genul. Sunt un simplu băiat care s-a îndrăgostit nebunește.
PrinceRO întreabă: