| assassincreedss a întrebat:

Revin cu o intrebare. Parintii fetei cu care sunt au aflat de mine si spun ca nu este ok sa aiba prieten la varsta asta si nu o mai lasa sa iasa cu mine.Cum ar putea sa ii convinga? Ce as putea eu sa fac? Nu vreau sa o pierd pentru ca este singura si unica mea relatie, eu fiind un baiat foarte timid care abia mi-am facut curaj sa ies cu ea, dar pe parcurs alaturi de ea am capatat incredere in sine.Nici ea nu vrea sa ma piarda si a zis ca nu vrea sa isi mai minta parintii. A zis ca nu este de acord cu metoda florilor pentru mama ei. Va rog din tot sufletul sa ma ajutati, sunt disperat.Nu vreau sa o pierd si nu exist fara ea.

7 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa continuati sa discutati pe retele de socializare pana cand parintii ei ii dau voie sa aiba o relatie. Alta modalitate nu ar fi. O sa fie o perioada grea, insa daca va iubiti, cred ca puteti suporta. happy
Apropo. cati ani aveti?

| assassincreedss explică (pentru Nemessys):

Eu 18 ea 14.Este singura mea relatie deci nu va ganditi ca imi doresc doar sex sau chestii de genul.O iubesc enorm.

| popescucarmen43 a răspuns (pentru assassincreedss):

Te admir foarte mult... putini baieti s-ar uita la una de 14, mai ales ca tu ai 18

| assassincreedss explică (pentru popescucarmen43):

CHiar nu am chef de misto-uri..Sunt intr-o situatie destul de delicata, sunt foarte emotiv, si nu stiu cum sa reactionez.Mi-ar prinde bine ajutor.

| syd2 a răspuns:

Ma, aia e minora, iar tu ai 18 ani. Fata are niste parinti de treaba care o protejeaza si stiu ca la 14 ani o fata gravida e cel putin complicat.Sa n-o iei cu rau dar ar trebui sa-i intelegi si tu pe parintii fetei aleia.

| assassincreedss explică (pentru syd2):

Man îi înțeleg, dar aici nu e vorba de sex, după cum am mai spus. Este vorba despre cineva drag cu care să îți petreci timpul. Nu sunt vreun "băiat rău de cartier" sau ceva de genul. Sunt un simplu băiat care s-a îndrăgostit nebunește.

| Istvan_Gabi_1990 a răspuns:

Ea cati ani are?