Buna!
Un baiat iubeste cu inima si cu sufletul, nu cu penisul. Daca de la prima intalnire i-ai permis, este grav deoarece nu ai idee daca tine la tine pentru faptul ca faci sex cu el sau pentru ca el chiar te place.
Greseala ta a fost ca te-ai lasat prea usor. Trebuia sa mai astepti pana cand erai sigura ca relatia este suficient de puternica.
Totusi, nu prea cred ca tine la tine, ci la ceea ce ii oferi.
E o jigodie care vrea scorpie la pat iar daca tu esti fata cuminte il respingi si ii zici sa isi caute alta proasta pentru asa ceva.
Logik ca nu tine la tine e disperat de sex duce nevoie si in tine a gasit o persoana care nu stiu te lasi usor stie cum sa te ia si de aia tot insista pe chestia cu sexu no sa fie niciodata o relatie intre tine si el fiinka el vrea doar sex de la tine si atata
Mai intai de unde esti? apoi.as zice sa il lasi pe acest '''individ''' si sa iti vezi de ''virginitatea ta '' El cauta o pi''a sa o f'ta in gura si in cwr ai grija ce faci
Eu cred ca la cum se comporta cu tine are alta prietena si poti sa il lasi balta, ca lumea e plina de baieti. Deci eu asta zic sa faci. :*
Crede-ma ca un baiat adevarat o sa stie sa te pretuiasca si o sa iti faca tot felul de chestii de genu " nu imi vb cu tine in viata mea//nu iti mai dau nici o sansa" e clar ca vrea doar sex.deaia se tot intoarce la tine paan o sa faci lucrul asta. apoi nu o sa mai auzi de el.un baiat o sa pretuiasca o sa te respecte si in nici un caz nu o sa faca asa.o sa te gaseasca el petine