Nu.E greu, dar nu merita iertat.Un om care nu te apreciaza si insala nu e un om langa care sa ramai
"Tu ai putea ierta asa ceva? fundita"
poți s-o ierți - nici o problemă. Dar după cum spui, oricând ți-ar pute face o figură identică. Las-o!
Nu as ierta așa ceva pentru că nu am să mă pun într-o poziție penibilă sa mi se întâmple așa ceva, problema la tine este că ai avut prea multe așteptări, ce te așteptai să pupe moașe in timp ce se roagă la Dumnezeu sa vii acasă?
O dată ce tu ești în altă țară, e cam de așteptat să te insele. Ce naiba și dacă sunteți despartiti in alte orașe, tot e clar că te insala. Daca și-a cerut iertare, poate sunt șanse să nu te mai însele pentru că în general cei care înșeală nu simt nici o urmă de vina, dar nu o sa fie clar ca la inceput, o să gândească despre tine că ești un prost că ai lu-at-o dupa ce altul a lăsat-o și gravida. O să-și piardă respectul pentru tine, deci după mine e mai bine sa te despărți de ea, dar nu de tot, o poți păstra dar nefiind într-o relație, ci făcând doar sex cu ea.
Poate ai inteles ca a fost doar relatie la distanta. Noi am stat in aceeasi casa, a fost o relatie serioasa. Oricum sunt confuz
Deci nu te-a multumit vreun raspuns din cele primite la aceeasi intrebare, pe care ai mai pus-o si luna trecuta, de ai mai pus din nou intrebarea asta?
Am Inca o nesiguranta
Naspa
Cum să ierti o asemenea fata.Mai pe scurt te-a jucat la degetul mic.Imi este si scârbă de aceste persoane.
Mda
Ai iertat-o? Mai vorbesti cu ea?
Nu mai vb cu ea.
Daca ai copil cu ea da de dragul copilului daca nu las o ca mai sunt si altele pe toata lumea asta
NUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, nu!