| johnyboy a întrebat:

Revin cu o rezolvare a problemei mele de mai devreme stiti voi, cea cu cele doua femei care ma iubesc(si incerc sa ma despart definitiv de amandoua, si incerc, cum? aflati din povestea de mai jos). Buuun, ieri la munca o clienta de-a mea care avea de rezolvat niste acte la alt birou, dar in aceeasi incinta unde lucram eu, am vazut-o pe hol si gentil am salutat-o ca asa e normal, si am schimbat cateva replici dar din vorba in vorba, cum va mai merg afacerile, daca merge treaba cu magazinelul cu baruletul, ea mi-a raspuns cu un zambet larg ca afacerile merg bine dar ca sotul ei sta mai mult plecat din cauza asta... opaaa, un semn de intrebare pentru mine, deoarece eu n-o intrebasem de sot, deci mi-a aruncat mingea la fileu, mi s-a aprins beculetul in cap, eu trebuia s-o returnez, i-am zis ca sa nu mai astepte raspunsul pe hol de la colega mea ca pierde timpul si o sa o tin eu la curent cand sunt gata si o sun eu.OK.la o ora jumatate actele au fost gata si o sun (trebuia sa-i returnez mingea...nu? mai ales ca la 35 de ani arata ca la 24)nu mi-am facut niciun plan cum s-o iau si am lasat sa vad cum decurge discutia telefonica, cand mi-a raspuns era o liniste parca de mormant, mi-a rasp cu o voce f serioasa, dupa ce m-am prezentat, am simtit parca o schimbare in vocea ei, i-am zis ca actele sunt gata si i le voi duce eu unde trebuiau sa fie depuse, a fost un moment in care eram pe incheiate dar din linistea aceea se auzi in fundal un latrat de catel, atat mi-a trebuit, am intrebat-o ce catel are, ca si eu am unul, hai sa le facem o lipeala pana cand am ajuns la lovitura finala si m-am invitat la "cafea" la ea acasa, si ea a dat-o pe fata zicandu-mi ca la ea acasa nu se poate ca e un cumnat care poate sa vina oricand si ca eu sunt vaccinat si gasesc eu un "loc" unde sa bem cafeaua, ca in urmatoarele 3 zile nu va aparea sotul ei.si din nou acum am mingea in terenul meu, caut disperat un apartament s-o duc si sa ne bem cafeaua in liniste ca la cafenea nu putem sa iesim ca e maritata ce draq.intrebarea mea:oare e bine ce fac? ea mi-a zis ca ii cam place si ei sa "copilareasca" cu trimitere la "mai calc stramb din cand in cand ca viata e scurta", practic m-a invitat sa ne facem de cap, as putea eu oare sa refuzzzz? noo way, va tin la curent. aha si sa stiti ca e pe bune, e reala 100%, cei care nu cred sa se abtina.deci s-o fu*uck sau nu?

3 răspunsuri:
| justfreelove a răspuns:

Nu am citit decat primele 5 randuri si observ ca iti cam place sa te lauzi. O fi real sau e doar fantezie, nu stiutiu si sincer nu imi pasa, oricum nu esti singuru care s-a culcat cu doua fete si nici singuru care s-a culcat cu o colega sau o femeie maritata. Cand te culci cu o femeie maritata ai impresia ca o seduci tu cand de fapt ea te seduce pe tine pentru asi confirma farmecele de femeie. Imi pare rau pentru tine tipule, tu tocmai ai fost luat de fraier.

| SociallyDepressed a răspuns:

Ne ceri permisiunea sau ce?

| danielcretu1980 a răspuns:

Eu nu am citit deloc, pentru ca ma gandesc ca nu ai de fapt o intrebare. eventual vrei sa raspunzi happy