| DanyXhell a întrebat:

Revin cu vechea problema cu fata pe care o plac.Am vazut cum se uita la mine adica simteam ca ma place cumva.Azi dimineata mi-a zis pe messenger ca sa inteleg ca nu ma place. Oare ascunde lucrul ca ma place ...sau ce credeti voi? Multumesc.

3 răspunsuri:
| Drums a răspuns:

Eu, cred ca daca te placea cu adevarat, iti zicea pe mess, nu ar avea de ce sa isi asunda sentimentele fata de tine.
Poate ca privirea ei te-a inselat, si era e fapt o privire de, tu ma placi, off...si eu nu...
se mai intampla.
eu, personal as putea sa vad in mai multe feluri subiectul asta,
pot sa zic ca fata nu este suficient de matura incat sa-si exprime sentimentele, din cauza asta ea reuseste sa faca oamenii din jurul ei sa sufere,(exemplu: tuwhistling )
deci, cel mai bine, ar fi un timp, sa fi mai indiferent, si sa-i observi comportamentul, daca ii pare rau, daca se oftica, si mai vedem atunci):
bafta!

| Drums a răspuns:

Hey,
nu fi suparat,
fete mai sunt, trebuie doar sa fi tu insuti, sa vorbesti cu ea deschis despre asta!
Nu tine in tine, 1 viata ai, nu mai multe, traieste-o fara suparari,
nu-ti da nimeni in cap daca o inviti la o cafea sa vorbesti cu ea clar!
haiiiiiii! come on!
puuuuuuuppppp
moralul sussss!

| DanyXhell explică:

M-a apasat pe inima parca cand mi-a spus si nu am mai zambit pana acum si voi ramane suparat...nu stiu ce sa fac. Oricum mersi pentru' toate raspunsurile pe care mi le dati.