| Andrei101010 a întrebat:

Revin iar cu o problema. Iubita mea tot nu vrea sa imi gateasca.In timpul saptamanii cand merge la munca face mancare din asta mai usoara, mai mult in weekend face ceva mai bun.Si azi mi-a facut omleta si mi-a facut si salata.Si imi venea sa i le torn in cap! Am inceput sa o cert ca nu face nimic ca nu evolueaza si a inceput sa planga ca a venit acasa abia la 6(eu am venit la 9)si ca se stricase si la burta si ca inca o doare si sa o inteleg ca e Foarte obosita si ea.Pe dracu! Putea sa faca si ea o ciorba sau ceva.
Plus ca de o luna o doare in dreptul inimii si i-a iesit tensiunea 14 cu 100 pulsul.Si azi a avut niste palpitatii si dureri.Plus ca tremura.Si a zis ca nu imi pasa deloc de ea.Ca ea poate e bolnava si eu nu vreau sa o duc la doctor(nu cred ca are ceva grav, doar se smiorcaie, ce daca i-a iesit atata tensiunea).M-am saturat de fitele ei! Vreau mancare asa cum trebuie! Imi vine sa o iau la bataie.Dar nu cred ca mai am mult!

21 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Frate, domnisoara nu te tine in lesa, sti unde e usa, iesi afara si cautati o bucatareasa mofturosule

| Andrei101010 explică (pentru Verginic?Vac?Gras?):

E de datoria ei sa faca tot! Si sotia unui prieren muncea si venea acasa si facea mancare.Ea de ce nu poate?

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns (pentru Andrei101010):

Nu sunt toate la fel, daca aia accepta sa fie sclava e problema ei. nu iti convine iesi afara! NU ai dreptul sa o obligi sa faca ce vrei!

| Fatamuntilor a răspuns:

Am citit ca iubita ta are 19 anisori, aproape copila, si poate nu se pricepe.Ideal ar fi sa gatiti impreuna cum se face in multe cupluri.
Vad ca te plangi mereu de ea... de ce nu o lasi? Reda-i liberatea!
Plateste o menajera, o bucatareasa care sa-ti faca curat, sa-ti gateasca
Eu daca eram in locul ei, te lasam de mult.
Ai accese de violenta? Fa un dus rece si iti trece!

| Necunoscut112 a răspuns:

Ce jeg de om! Sper că e pusă la caterinca "povestea" asta, altfel esti un împutit care merită să moară singur în chinuri!

| Necunoscut112 a răspuns:

Fă-ţi singur mâncare, rahatule! Ţi-ai luat slugar, bă? Du-te la mã-ta dacă nu esti în stare să iti faci singur.

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Exact asa gândea si taică-meu. Până în momentul in care l-a lăsat maică-mea. Si cu maică-mea mi-am rezervat dreptul să o fac proastă ori de cate ori am chef de faptul ca a stat si i-a suportat figurile si nu a dat divort mai repede.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atâta prostie. Ești un copil de 10 ani ce nu știe și nu vrea să-și facă de mâncare? O relație nu înseamnă 'ce ciorbă mi-ai făcut azi'. Ea nu evoluează? Dar tu de ce nu evoluezi? Nimeni nu trebuie să facă nimic pentru nimeni. Nimănui nu i se cuvine nimic. Nimeni nu merită nimic. Dacă ești într-o relație cu cineva asta nu înseamnă că trebuie să atribui niște îndatoriri cuiva. Tu o iubești pe ea ca persoană sau pentru ce-ți oferă (un caracter corespunzător cerințelor și nevoilor tale). Nu impune cuiva un anumit tip de comportament. Nu o apreciezi și n-o prețuiești. Dacă tu nu crezi că n-are ceva grav asta nu înseamnă că n-are. Tu vrei 'personaje/ roboți prefecți' care să facă ce vrei tu? "Ești prea bun pentru ea." Las-o.

| teo530 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca ar fi intrebarea mea ti-as da funda

| anonim_4396 a răspuns (pentru teo530):

Mulțumesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bă, dacă as fi în locul ei te-aș lăsa din prima secundă. Cine dracu te crezi? Si cine crezi ca e ea? Ți-ai luat slugă? Du-te acasă la muma-ta să-ți pună ciorba la bot când ți se scoala ție. Proastă e ea că stă cu tine! Păcat că sunt multe ca ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai asa...da de ce trebuie sa iti faca ea tie de mancare?
Esti mai de la tara asa sau care e problema ta. Tu nu stii sa iti faci de mancare... daca nu stii invata. Ce ar fi sa faci tu mancare uneori si pentru ea? Sau cel mai bine sa face-ti impreuna.

| teo530 a răspuns:

Eu zic totusi sa o duci la un medic

| NameInUse a răspuns:

N-o lua la bataie, ia-o la pla.

| JustMeForever3 a răspuns:

Daca merge la munca asa cum faci si tu ea de ce sa faca totul in casa si tu sa nu faci nimic. Daca ai merge doar tu la munca si ea ar sta acasa toata ziua atunci as intelege

| JulietteJokes a răspuns:

Esti un retardat si ea este o proastă ca îți acceptă tie rahaturile☺. Vrei mâncare? Gateste-ti! Nu ai semnat cu ea contract sa vii acasa sa găsesti ciorba. Esti genul ala de om care gândeste ca femeia trebuie sa stea la oala. De ce sa nu faci împreună cu ea ceva de mâncare? Eu cred ca smiorcaitul esti tu ca ai pretenții la mâncare când ea chiar s-a deranjat sa iti pună ceva pe masa. Sper sa deschidă ochii si sa te lase cu ochii-n "ciorba", pui nedezvoltat ce esti.

| teo530 a răspuns (pentru JulietteJokes):

Te-as evala amuzant si inteligent dar sunt junior si nu pot crying

| ZambetColorat98 a răspuns:

Poate chiar are problema asta, poate e stresata de la munca, obosita. Sau cel mai probabil nu stie sa gateasca, nu e ceva de mirare. Ai putea sa stai de vorba cu ea, sa o duci la un control. Nici eu nu stiu da gatesc perfect, fac ce stiu si cum am timp, iar sotul meu nu se plange niciodata e multumit cu ceea ce ii gatesc. Daca te simti capabil sa va intretineti pe amandoi nu o mai lasa la munca si asa va avea mai mult timp pentru casa. Vorbeste-i cu calm si spune-i ce ai vrea sa-ti gateasca iar daca nu stie sa gaseasca cateva retete pe Internet happy

| Andreea23r a răspuns:

Chiar sper că glumești...

| MEB a răspuns:

Doamne cat m-a amuzat intrebarea ta, esti super tarelaughing)), EU zic sa faceti asa : tu o f*** PE EA bine de tot de fiecare data cand iti face mancare cum trebuie. Asa dupa o sa se simta si ea mai binelaughing)). P. S cred ca se simte rău de la mancarea pe care o face... Sau pe care nu o face. Cred ca urmatorul esti tuhee hee))

| Medeea2003 a răspuns:

Trebuie bătută, altfel nu o mai dai la brazdă! Tata așa face cu mami de mulți ani iar mami de când ia pumni după ceafă de la tati face mâncare foarte gustoasă happy