| Barajag a întrebat:

Revin la aceeasi tema, "gelozia", intrebarea este:
Exista dragoste fara gelozie?

Răspuns Câştigător
| Delia a răspuns:

Parerea mea sincera este ca nu exista.Lasand la o parte faptul ca desi exista incredere totala reciproca, oricum macar odata vei fi pus in situatia de a fi catusi de putin gelos.Si mi se pare normal, bineinteles, fara exagerari.

27 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Dragostea adevarata, darnica, neegoista este complet lipsita de gelozie. Gelozia apare doar intr-o relatie in care egoismul unuia sau ambilor parteneri ocupa un loc mai important decat dragostea. Cand esti gelos, automat nu ai incredere in partenerul tau, deci nu-l iubesti prea mult, nu-l consideri deplin demn de dragostea ta neconditionata.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Exista persoane care gandesc foarte rational si nu se lasa dominati de gelozie sau de presupuneri, nu ingradesc libertatea partenerului; si bine fac!

O persoana descrisa mai sus e si iubitul meu.In relatie avem foarte mare libertate, nu ne sunam din 5 in 5 minute, nu ne controlam cu limite absurde venite din gelozie, nu facem scandal ca ''nu mai sunat la ora cutare'',''cu cine ai fost'', etc!

Desigur, eu sunt ceva mai geloasa decat el, dar ne temperam amandoi impulsurile caci niciunul nu da motive reale de gelozie!

Sunt si momente in care il cred indiferent, dar prefer sa ma iubeasca si sa imi dea libertatea asta decat unul care sa ma tina ca la inchisoare- sunt prea impulsiva si independenta pentru asa ceva!

| baru a răspuns:

Salut. Nu. Nu exista. Un pic, si tot este/ Pa

| Monica a răspuns:

Nu, nu exista.Sau cel putin, in opinia mea.
Nu are cum. Din moment ce iubesti, nu poti sa nu fi gelos...respectiv geloasahappy

| clauss a răspuns:

Nu exista dragoste fara gelozie. PUNCT

| Crisstina a răspuns:

Nu! categoric nu. din moment ce esti gelos pe partenerul tau, inseamna ca ai sentimente profunde fata de el, daca nu ai fi gelos catusi de putin, inseamna ca nu`ti pasa.

Răspuns utilizator avertizat
| pwp a răspuns:

Daca nu ar fi gelozie, inseamna ca nu l-ai iubi!

| virusake a răspuns:

Depinde. In relatiile normale. Gelozia se traduce print-o frica de a nu-ti pierde partenerul. Nu prin disperarea aia pe care o au unii/unele ca vezi doamne ce le face tovarasa(ul) si daca se reguleaza cu cine nu trebuie... rolling on the floor

| Just a kid a răspuns:

"Gelozia nu e lipsa de incredere e frica de a pierde pe cine iubesti…":X deci, consider ca NU

| Ionutzz97 a răspuns:

Nu cred

| cristianorudi7 a răspuns:

Dar exista gelozie fara dragoste? huh?

| love_6120 a răspuns:

Din punctul meu de vedere nu exista
exista in orice relatie cat de putina ar fi. exista.big grin

| HelpBoy a răspuns:

Nu exista eu sunt foarte gelos.

| bianka93 a răspuns:

Dragoste fara gelozie...nu exista, pentru ca daca nu este putina grlozi.inseamna ca nu e nici dragoste.happy

| Roby67 a răspuns:

Poate la cei care traiesc in harem da, dar intr-o relatie "normala" asa cum le cunoastem noi sunt sigur ca nu. Cei care spun contrariul se mint singuri.
P. S. Multumesc pentru Enya happy

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

La fel cum exista gelozie fara prostie.

| mon@29 a răspuns:

Odata ce nu esti gelos inseamna ca nu iubesty ca adevatat aceea persoana.deci nuhappy

| GeorgianaDragus a răspuns:

Daca nu e gelozie nu e nici dragostewinking funda?

| brosu a răspuns:

Ideal ar fi să nu apară gelozia... dar se pare că mai avem mult de învăţat...

| JustMeAndThisFuckingWorld a răspuns:

Clar nu

| pauladrian a răspuns:

Brigaela, dezamagesti cu acest raspuns. Nu exista.

| CHILIPIR a răspuns:

Poate ca o pers sa se interiorizeze si sa ascunda dar cat de frumos este sati vezi parteneru/ra gelos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa parerea mea nu exista dragostea fara putina gelozie. Repet, putina.Atata timp cat iubesti, este normal. Dar nu gelozia dusa la extrem. Atunci cred ca deja devine obsesie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, cel ce e gelos inseamna ca iubeste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, dragoste fara gelozie nu exista, acest sarpe se strecoara in inima, insa daca e in cantitati mici, este ok, dar in cantitati mari denota o neincredere in partener si este ceva ce poate duce la manifestari nedorite, eu una nu as sta alaturi de un partener peste masura de gelos!

| goagal a răspuns:

Tre sa ai o incredere oarba in partener ca sa nu fii deloc gelos ceea e nu-i bine pentru ca te poate considera un fraier si sa te insele