| Unsmilecucireasadeasupra a întrebat:

Revin la intrebarea mea pusa acum ceva timp: Un baiat din scoala mea mi-a cam luat ochii si in pauza cand trec pe langa clasa lui sau pe langa el ne uitam unul la altul intens in ochi. L-am rugat pe un prieten bun de-al lui sa il intrebe daca ii place de mine, iar prietenul lui mi-a zis ca baiatul nu ma place. Cand l-am intrebat ce i-a zis nu mi-a raspuns. Prietenul baiatului de care imi place cam da mici semne ca m-ar placea si poate nu a spus adevarul, poate nici nu l-a intrebat...Cateva exemple de semne pe care le da prietetenul baiatului de care imi place ar fi ca i-a cerut id-ul unei prietene d-ale mele, altul ca niciodata nu a pierdut ocazia sa ma salute si ar mai fi ca ma priveste mai mereu, chiar daca sunt la zeci de metri departare.
Au mai trecut zilele si acum chiar este si mai rau pentru ca prietenul acela ma tot priveste cand trec pe langa el. Intr-o zi era pupat de o groaza de fete din clasa lui si el atunci se uita la mine si eu radeamlaughing! Au mai trecut doua zile si se batea cu unul si se uita la mine si atunci ii cam cadeau pantalonii. Eu i-am zis de trei ori sa si ridice si a treia oara s-a uitat la mine si i-a lasat si mai in josrolling on the floor! Ieri, el, baiatul care imi place si inca un baiat au trecut pe langa mine si prietenul acela s-a uitat la mine zambind mai cuceritor si a bolborosit ceva. Mai dupa cateva ore eram cu prietena mea pe hol si ma bagat in baiatul care era cu cei doi. Ne-am lovit cot in cot si cand am trecut unii de altii mihai s-a uitat in urma dupa >mine:"! Mai astept sfaturi si multumesc pentru ascultare!

4 răspunsuri:
| Patricia_9903 a răspuns:

Eu daca as fi in locul tau i-as cere ochii inapoibatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am o problema asemanatoare doar ca is baiat. Suntem prieteni, nu chiar foarte apropiati, da am avut o cearta... si de atuncinu prea am mai vb, daoar salut si atat.Insa inca ne privim in ochi laughing

| CrAnIu_8887 a răspuns:

Tare si mie mi s-a intamplat si cand am vorbit cu el a zis cas obsedata

| justfuckandsmile a răspuns:

Pai dupa cate ai spus. e clar ca te placehappy. ziceai ca i-a cerut unei prietene id-ul tau.incearca sa vorbesti mai intai cu el pe mess si sa. l intrebi daca simte ceva pentru tinehappysucces!:*