| babardel1999 a întrebat:

Revin si eu cu o intrebare. Am avut un contact sexual cu iubitul meu eu, am avut pe mine si pantaloni si lenjeria el ii avea dați jos si a incercat sa il introducă dar practic nu putea de pantaloni si după un timp am fost la baie si am vazut ca am sange. Ce semnifica, mai sunt sau nu virgină?

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Mama da ce penis de fier are iubitul tau de trece si prin chiloti si prin pantaloni si mai si intra suficient sa-ti rupa himenu, wow, cu iron man esti combinata?

| Violleta2022 a răspuns:

Se pare ca nu, atata vreme cat actul a fost atata de violent ca te-a penetrat prin chiloti si ti-a rupt himenul. Prezenta sangelui spune ca himenul este rupt sau partial rupt, ca altfel nu aveai de unde sa-ti curga sange, taman acolo.

| corbulalbrosu a răspuns:

Intrebare : oare cum si in ce mod ar fi reusit sa te dezvirgineze thinking daca tu erai complet imbracata dupa cum afirmi ""eu am avut pe mine si pantaloni si lenjeria""?
De asemenea trebuie sa stii si sa intelegi ca asa numitul proces de DEZVIRGINARE se produce DOAR in momentul in care PENISUL iubitului tai va fi bagat/introdus in VAGINUL ''pasaricii'' tale in momentul in care veti intretine primul SEX REAL. Acea sangerare s-ar putea sa fi aparut in urma lezarii/craparii partiale a HIMENULUI, adica in urma unui proces de DEFLORARE incipienta a pasaricii. Multa sanatate!

| Andreeush a răspuns:

Sigur nu ai visat?

| RPA09 a răspuns:

#facepalm
Dacă nu a avut loc "penetrarea" atunci da, încă ești virgină. Iar contact sexual e acela în care nu aveți pantaloni pe voi. Cel puțin.