| llinka a întrebat:

Rezista dragostea la distanta?

9 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna,depinde de parteneri,si de relatia care a fost si este intre ei. Poate ca rezista un timp dar nu se poate sa fie mereu la distanta,pentru ca intervin diferite lucruri intre,oameni noi apar in viata fiecaruia, diferite preocupari, astfel incetul cu incetul se cam stinge flacara.Toti care se iubesc spun ca relatia la distanta dureaza,poat ein unele cazuri da,dar depinde de timpul cat trebuie sa fi la distanta de persoana iubita. Oamenii isi schimba gandirea,sentimentele,spun asta din experienta proprie pentru ca am trecut prin asta destul de recent,cateva luni a tinut,ca la inceput ai impresia ca ai astepta si o viata persoana de langa tine dar dupa un timp relalizezi ca nu e chiar asa,apoi apar fel si fel de intrebari si dubii,apare gelozia,intrebari si framantari,ce face,cu cine e, de c enu raspunde, etc.Si cateva saptamani, cateva luni poate ar merge dar daca e vorba de ani...sigur nu.

| BlancaFantasma a răspuns:

Da,dar nu preaoh go on

| Barbiiiiee a răspuns:

Da,dar nu mult!

| UnBaiatFrumos a răspuns:

Nee. Sigur unu din cei 2 gaseste pe altcineva dupa un timp.

| LOkk12 a răspuns:

Nu rezista la distanta! iti spun asta din propria experienta! operoada mai tineam legatura, pe urma gaseam fel de fel de motive ca nu nu sunam sau scriam sms...si asa cu timpul l-am uitat! si in asa caz se potriveste de minune expresia"OCHII CARE NU SE VA SE UITA!

| fosnet a răspuns (pentru LOkk12):

De acord cu ashley23.

| LOkk12 a răspuns:

Imi cer scuze de greseli, am probleme cu calculatorulhappy

| math a răspuns:

Clar nu, oricat va.ti iubi! oh go on
Ps : nu incerca asa ceva happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de cat de mult va iubiti si cat de mult il cunosti in realitate vezi tu in ziua de azi in cine poti avea incredre vb cu tine la tel si e cu ochii pe alta dar iubirea pe net e amagire si iluzi sa stii bafta multa nu vreau sa suferi e groaznic sa suferi din iubire