Nu,dar risti sa contactezi nenumarate boli cu transmitere sexuala cum ar fi sifilis sida si multe altele
Sperii fata! korinutza stai linistita.
1. Nu.si da drumul in tine nu are cum sa ajunga spermatozoidul baiatului in ovulul tau. Deci e logic ca nu ramai insarcinata.
1.1 Protejativa de acum incolo. Sau faceti.o neprotejat cu mare grija si daca el are incredere ca poate.
2.Bolile cu transmitere sexuala cum ar fi sida sifilis etc se iau doar daca unul din voi e bolnav de asa ceva. Deci sansele sunt foarte mici.
2.1 In orice contact sexual neprotejat igiena e cuvantul de baza si sansa sa apara boli e astfel infima!
Eu i-am spus parerea mea ea intelege ce vrea nu am vrut sa o speri si daca am speriato imi cer scuze
Da risti. ca mai e un lichid si e posibil sa mai fi ramas vreun spermatozoid 2 si nu e nevoie decat de unul pentru ca ovulul sa fie fecundat. deci poti daca nu ma crezi citeste pe net
Normal k ai destule sanse sa ramai insarcinata.Tot mai bine e sa folosesti prezervative
Cum sa ramana ma insarcinata daca ala nu si-a dat drumu in ea? Sunteti distrusi rau.
Da, pentru ca nu esti sigura da nu si-a dat drumu in tine! in orice caz? cat costa un prezervativ?
10 lei cutia de 3. Posibil doar pe la farmacii sa dea la bucata...dar chiar nu stiu ca nu am luat never la bucata
si o dor picioarele sa se duca la magazin?
Intreab.o pe ea asta. Oricum, poate inca esti virgina si nu stii, dar fara prezervativ e senzatia cu mult mai frumoasa
(pentru ancutzic99) sa stii ca nu ma dor picioarele sa ma duc la magazin, dar cum spunea si NokkaEN fara prezervativ senzatia e mult mai frumoasa:p
lucyaneya întreabă: