Buna, da am patit chiar cu actualul meu prieten.Inainte eu il iubeam enorm si lui nu ii pasa de mine, nu prea ma baga in seama, nu ma cauta si nu isi dadea interesul pentru. mine; am fost despartiti, el mi-a dat papucii si 4 luni am stat despartiti, timp in care el umbla cu altele, se distra iar eu sufeream ... dar dupa 4 luni in care ne-am vazut doar intamplator si am mai vb. uneori la telefon, a inceput sa ma caute cand a vazut ca eu nu il caut si nu il bag in seama, si-a dat seama ce a avut si ce a pierdut; mi-a zis ca ma iubeste si ca vrea sa ne impacam.Nu stiam ce sa fac, dar pana la urma am decis sa il iert, m-am impacat cu el si acum suntem foarte fericiti impreuna; il iubesc, dar el acum e mai ceva fata de cum eram eu inainte, acum ma cauta, ne vedem des, ma suna des, e totul ok.NOrmal ca se intoarce roata, la mine asa a fost si acum a realizat ce a facut si i-a parut rau, s-a schimbat mult in bine!
Da mi s-a intamplat fix exact cand ma asteptam mai putin.Si-a dat seama ca ma pierdut si ca el de fapt tinea la mine dar ogoliul asta nu il lasa sa faca nimic pana cand a calcat pe orgoliu si a venit la mine sa imi mai ceara o sansa. Oricat de mult tineam la el si cat de mult il iubeam desi trecuse timp de cand ne despartisem( a fost prima mea iubire)nu i-am mai dat nici o sansa desi as fi vrut, dar si-a batut joc de mine prea mult si mi-a calcat sentimentele in picioare fara sa ii pese daca ma face sa sufere.Acum vad ca a venit ziua in care el se tine de mine asa cum, candva ma tineam si eu dupa el
Roata se intoarce exact cand te astepti mai putin
Da, si s-a intamplat sa ma vrea atunci cand ma asteptam mai putin. Eu il iubeam, el ma iubea, dar m-a indepartat de el din cauza ca era un vagabont si eu eram cuminte, din cauza celor din cartier. M-a jignit si eu am plecat din preajma lui. 8 luni de zile nu am vrut sa il vad, desi ma cauta non-stop atunci cand a vazut ce a pierdut. Eu nu l-am vrut inapoi si am plecat in alta tara, cand a aflat era in stare sa faca orice ca sa raman cu el, dar nu am ramas. Nu a stiut sa pretuiasca la timp ce a avut, si a simtit si el ce ma simtit eu in acele momente cand el m-a tratat cu indiferenta din cauza fricii desi ma iubea. Ma iubeste de 5 ani, nu a putut sa aiba nicio relatie mai mult de cateva zile, din cauza ca amintirea mea nu ii da pace. Si acum ma cauta si vrea sa vina dupa mine, dar deja e prea tarziu.
ROata se intoarce intotdeauna, chiar daca pe moment nu crezi, Dumnezeu e acolo sus si are mereu grija de noi. EL mi-a vazut toata suferinta.
Numai bine! Timpul le rezolva pe toate!
Cam de fiecare data. De obicei, cine nu pretuieste un om, il pierde. Persoanele care m-au ranit, chiar daca au incercat sa se intoarca la mine, nu au mai avut sanse, nu am vrut eu sa le mai acord, fiind neserioase. Oricum acele persoane au pierdut.
Se intoarce si inca cum! De asta m-am invatat minte, cand vreau sa fac ceva naspa ma gandesc ca as putea pati si eu chestia aia si nu mi-ar conveni . Ma rog, nu de fiecare data ma gandesc
Mie mi s-a intamplat. A plecat din tara sa fie cu ea, apoi cand a revenit m-a cautat, dandusi seama ca el chiar a pierdut. Daca cel care te-a ranit sau ignorat tine la tine, te va cauta! Bafta :* Sa ne tii la curent.
Buna.Eu am patit asta. L-am iubit si el m-a luat la misto. Dupaia el s-a intors la mine.Eu inca il iubeam, dar la ce bun? Daca s-a intors acum la mine dupa atata timp o sa ma si paraseasca la un moment dat.Am vorbit frumos cu el si eram cea mai scumpa fata ca sa vada ce a pierdut, iar dupa aia l-a pus pe un prieten de-al lui sa ma intrebe daca mai tin la el. Miracol a fost atunci cand i-am zis da` dar ca nu mai am nimic cu el pentru ca incet incet il scot din inima cu comportamentu lui.
ACEA PERSOANA SUNT CHIAR EU. Prietenul meu ma jignit odata si totusi s-a intors la mine, peste jumate dde an eu l-am parasit pentru alt-cineva dar am realizat ca am nevoie de el si m-am intors inapoi, si acum suntem impreuna
Da cu siguranta de fiecare data mai devreme sau mai tarziu o sa se intoarca doar trebuie sa ai incredere in asta stii si tu vorba aia?:am o vorba de la tata intr-o zii se-n toarce roata la mine asa e am fost cu vreo 6 sau 7 si mai una are de se intors pe toate le-am rafuzat pana acum si mai una care m-a facut sa sufar cel mai mult
Mda.Si e urat de tot, sa sti.La mine este altfel.La mine eu am fost cea care am gresit si imi pare tare rau. dar sti cum e, faci sa suferi pe cineva, vei suferi la randul tau si vei plati pentru ce ai facut.Eu am fost impreuna cu fostul meu iubit aproape un an, care ma iubea mult, la fel si eu.Si am facut exact asa cum zice proverbul ala :,, Nu lasa pasarea din mana ta pentru cea de pe gard''. Si exact asa am facut.A aparut cineva care credeam eu ca e mai interesant si ca vai Doamne l-am uitat pe actual meu iubit si gata m-am indragostit de el. M-am despartit de el si am continuat sa vorbesc cu acel baiat, timp in care fostul meu prieten suferea dupa mine si din cate am inteles s-a si schimbat din cauza mea.In fine, dupa un timp el si-a facut o noua prietena, timp in care eu am realizat ca de fapt il iubeam si ca in tot acel timp l-am iubit doar ca nu mi-am dat seama.Asa ca am incetat sa mai vorbesc cu acel baiat(si parerea mea ca bine am facut) si am incercat sa ma impac cu fostul prieten, dar in zadar. El incepuse s-o iubeasca pe fata respectiva si nu mai avea aceleasi sentimente pentru mine. Mi-a spus ca nu ma va uita niciodata, pentru ca nici daca vrea nu poate. Crede-ma ca am suferit foarte mult, ce am simtit in acele momente nu am simtit niciodata. A fost groaznic. Si acum il mai iubesc dar asta e. Roata si de e patrata tot se mai invarte o data.
Buna tuturor! Am postat pe Facebook o poza cu un vecin ca sa-l fac gelos pe ex-ul,iar el m-a blocat,crezand ca este iubitul meu,dar i-am explicat ca de fapt este vecinul meu...El mi-a spus ca era momentul sa ma blocheze fiindca vrea sa uite de trecut,dar cand imi povesteste de altele,cum e? Duminica trecuta m-am intalnit cu el,fiindca ma batea la cap sa-i dau lantisorul de soldat (mi l-a dat cu imprumut),apoi i-am spus "Tot ce am avut de zis,ti-am zis pana acum, o zi buna!" si i-am intors spatele, reactiile au inceput sa apara :fuma la greu, vorbea cu cineva la telefon si gesticula, m-a sunat de vreo 10 ori in seara aceea..Mentionez ca el se comporta foarte vulgar cu mine si indiferent,inainte ma facea usuratica si materialista etc.,dar inainte sa ne vedem, el nu a pomenit cuvantul "impacare", apoi cand am plecat din Iasi, atunci mi-a spus ca despre asta voia sa discutam, desi nu am incredere in el. El nu mai voia sa se impace cu mine..Am avut certuri foarte grave si cu mama sa,nu ma are la inima si ma ruga sa-l uit,ca ii urmaresc banii si ca-mi bat joc de el! Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi,sau sa imi spuneti daca mai exista o sansa de impacare.El azi mi-a zis ca nu mai vrea nicio relatie,se comporta rece cu mine la telefon...El are programul incarcat (scoala, scoala de soferi si servici).Mi-a zis ca daca este intr-o stare nu tocmai bun, va trece strada cand ma va vedea.I-am zis ca daca mai vrea sa vorbim, sa ma sune! Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi, sau sa imi spuneti daca mai exista o sansa de impacare.Sau ce trebuie sa fac ca sa fie in limba dupa mine si sa sufere cum am suferit si eu? Va multumesc! :*
Pai momentan sunt intr-o situatie similara.Am fost cu un tip 1 an si ceva in care ma cam ranit si m-a facut sa sufar ca il iubeam enorm. Dupa un an l-am lasat balta. Dupa 5 ani de zile am reluat legaura pe net dintr-o prostie.si am aflat ca el intoti acesti ani s-a gandit la mine si ciudat e ca si eu m-am gandit la el sau chiar il visam.Si acum sunt int-o relatie de de 3 ani si el vrea sa imi las prietenul ca sa fiu cu el...Deci concluzia este: DA roata se mai intoarce din cand in cand ...cand te astepti mai putin.
Vreau să-i mulțumesc domnului Bubuza că mi-a adus înapoi fostul meu iubit, iubitul meu și că am iubit pe atât de mult, relația noastră a fost cu adevărat uimitoare și am învățat că nu vom putea niciodată să o facem fără unul pe celălalt, deși l-am iubit atât de mult încât niciodată nu am știut el a fost obosit de relația și el a fost interesat de cel mai bun prieten al meu. Sa despărțit de mine și am fost devastat, mi-am plâns ochii înainte de a merge la culcare în fiecare noapte, viața și visele mele au fost zdruncinate, am fost frustrat până când am intrat în contact cu un vechi prieten al meu care ma introdus apoi la domnul Bubuza vrăjitorul magic Magic. Lordul Bubuza mi-a dat instrucțiuni cu privire la ce să fac și am aderat strict la ea și mi-a spus că prietenul meu se va întoarce la mine cerșind în 12-16 ore, după ce a făcut tot ce mi-a cerut să fac, iubitul meu a venit la mine cerșind și plângând pe genunchi. Toate datorită domnului Bubuza pentru lucrările sale minunate. Dacă aveți o problemă de genul asta sau cel mai rău decât acest lucru contactați domnul Bubuza pentru o soluție permanentă și nu veți regreta niciodată întâlnirea cu el. Contactați Domnul Bubuza Via email: ( lordbubuzamiraclework@hotmail.com ) sau prin WhatsApp: +1 505 569 0396
Vreau să-i mulțumesc domnului Bubuza că mi-a adus înapoi fostul meu iubit, iubitul meu și că am iubit pe atât de mult, relația noastră a fost cu adevărat uimitoare și am învățat că nu vom putea niciodată să o facem fără unul pe celălalt, deși l-am iubit atât de mult încât niciodată nu am știut el a fost obosit de relația și el a fost interesat de cel mai bun prieten al meu. Sa despărțit de mine și am fost devastat, mi-am plâns ochii înainte de a merge la culcare în fiecare noapte, viața și visele mele au fost zdruncinate, am fost frustrat până când am intrat în contact cu un vechi prieten al meu care ma introdus apoi la domnul Bubuza vrăjitorul magic Magic. Lordul Bubuza mi-a dat instrucțiuni cu privire la ce să fac și am aderat strict la ea și mi-a spus că prietenul meu se va întoarce la mine cerșind în 12-16 ore, după ce a făcut tot ce mi-a cerut să fac, iubitul meu a venit la mine cerșind și plângând pe genunchi. Toate datorită domnului Bubuza pentru lucrările sale minunate. Dacă aveți o problemă de genul asta sau cel mai rău decât acest lucru contactați domnul Bubuza pentru o soluție permanentă și nu veți regreta niciodată întâlnirea cu el. Contactați Domnul Bubuza Via email: ( lordbubuzamiraclework@hotmail.com ) sau prin WhatsApp: +1 505 569 0396!
Mi s-a intamplat sa ma paraseasca pentru ea de 2 ori si i-am zis ca nu o sa dureze cu aia si asa a fost, si se ruga de mine sa ne impacamnu la toti se intampla cu aceeasi persoana de ex daca cineva ii face rau cuiva acelui cuiva poate sa-i faca altcineva
Eu m-am cunoscut cu o fata anul trecut niam intilnit tat ok a fost niam iubit cu adevarat am fost cinstiti Eu pentru ca cu ea mam sfadit de multe ori 2 luni de cin mi-a spus ca nu ma Mai iubesti si nu are atragere la mine era nervoasa a zis sa no sun sa nu o deranjezi eu oricum o astept am un simt in fecare zi ca se va intoarce e posibil sa se intoarca? Eu ma simt vinovat ca asa s-a intamplat si imi esa pi ochi negativ care l-am facut Ei pare rau tare tare mam bucurat cin am fost cu ea si am crezut ca asa fim impreuna asa avem o familie fercita ea nu numa odata mea zis ca totul e in miinele melea a vrut casa ma schimb nu m-am schimbat sh ma Parasit a zis ca vrea sa fie singura 6 luni sau un an eu o astept pentru ca in fiecare zi imi pare rau cam perduto am tinut mult la ea si o iubesc mai mult ca pi mine