| bebe_2414 a întrebat:

Rog ajutor! cum pot sa il am inapoi pe fostul, el zice ca ne inpacam in curand dar eu nu am rabdare, cu ce cuvinte l-as putea cuceri? big grin sa il am iar inapoi cat mai repede? rasp va rog dau funda >big grin:

Răspuns Câştigător
| redrosegirl a răspuns:

Sincera sa fiu, eu cred ca te tot amanasad. dar incearca sa-i zambesti dulce ori de cate ori il vezi, fa-i complimente, spune-i ca ii sta bine imbracat asa, ca iti place parul.etc. dar nu ii spune ca il iubesti pentru ca il presezi si ai sansa sa-l pierzi:-s. daca esti curajoasa spune-i ca un tip ti-a zis ca esti frumoasa si ca te-a intrebat daca vrei sa te combini cu el, dar tu l-ai refuzat. daca el devine gelos, te iubeste si se va impaca cu tine(acum depinde de ce v-ati despartit), daca e indiferent, mai bine renunta la el pentru ca nu te merita. Te-am pupatkiss si ai grija de tine!

3 răspunsuri:
| Dan a răspuns:

Il chemi la tine si ii spui : "te iubesc din tot sufletul ". happy

| maryana5 a răspuns:

Du-te la el.Bate'i la poarta/usa si zi:Bah! ma vrei? Iata-ma laughing
il dai pe spate laughing

glumesc big grin

hmm ce ar fi ca urmatoarea data cand va vedeti sa il saruti pasional rau. Da' rau de tot. Apoi cine poate rezista laughing big grin

xoxo, mary ^^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt baiat iar din punctul meu de vedere nu trebuie sa tragi de el pentru ca atunci va crede ca esti obsedata de el si asta e posibil sa il sperie daca nu este major. Sfatul meu e sa fii tu cea de zi cu zi sa te comporti frumos cu el dar sa nu-i neglijezi nici pe cei din jur! Cat despre vorbe fii sincera si spune-i in fata. uite frate. mie-mi place foarte mult de tine.nu vreau sa crezi ca sunt moarta dupa tine sau faze de astea. dar vreau sa stiu si eu daca inca iti mai plac sa imi fac si eu niste planuri! P. s esti sigura ca nu iti zica asa doar sa nu te supere? E oky sa purtati o discutie clara si sincera undeva pe un teren neutru doar voi 2... la o terasa ar fi cel mai o.ca la un suc/bere daca partenerul tine la bautura! Take Care and Have Fun! Relaxeaza-te si o sa fie o.ca!happy