Nu are cum sa ramana fara sperma.Mai ales din masturbare. Spune-i sa fie linistit din acest punct de vedere.Si 2 la mana propune-i sa-si gaseasca o prietena! e mult mai frumos sexul decat masturbarea. Sper ca s-a lamurit.
Prea mult nu cred ca are cum, decat daca nu o face continuu cand maninca/doarme/merge nu stiu ce mai face.nu stiu cum vine, dar stiu ca sperma se "reinoeste" la o oarecare perioada.de asta si avem testiculele pentru a produce sperma.
S-a linistit in sfarsit dupa raspunsurile voastre.va multumeste multumesc si eu ca a-ti raspuns si nu ma mai dispera
Daca cititi intrebarile mele veti observa ca am prietena.asa ca nu e vorba de mine.rautaciosilor
Ca sa stiti si voi omul are cum sa ramana fara sperma daca o face de mai mult de 5-6-7 ori pe zi poate muri ...si 2 la mana sperma este calciul deci...no calciu no sperm no life Funda
Nu exista ''sa ramai fara sperma''. Masturbarea este necesara in adolescenta pentru dezvoltarea armonioasa a personalitatii si comportamentului sexual. Excesul de masturbare duce la probleme de libidou, erectie sau ejaculare.