anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Rog seriozitate. Este mult de citit, imi cer scuze, incerc sa povestesc cat mai pe scurt.
In vecini, e o fata cu care ma stiu inca din copilarie, ne intelegem foarte bine.
Zilele trecute am fost chemat la ea, eu si cu inca o prietena(X). Era deja undeva la ora 21:00. Eu imi luasem o bere iar cele doua au deschis o sticla de vin. Dintr-un motiv sau altul, incepusem sa fiu atras de vecina, mentionez ca nu eram beat. Toata seara ne-am distrat, din cand in cand ma uitam direct in ochii ei si primeam aceeasi privire inapoi, se uita la mine cu o privire intensa si zambea. Trece timpul cum trece si se facu ora 3 dimineata, ramaseseram doar noi doi. Am deschis geamul de la camera, deoarece era foarte cald si ne-am tras doua scaune si am inceput sa vorbim. In tot acest timp se juca cu parul ei, isi misca piciorul (cel suprapus peste celalalt) si se uita intens direct in ochii mei, o perioada de 1-2 secunde aproximativ o data la un minut. Trecu o ora, ii spusesem ca ma doare fundul de la scaun, mi-a spus sa ma intind in pat. S-a intins si ea langa mine si am zis ca plec acasa daca vrea sa doarma sau ceva, dar mi-a spus ca nu ii este somn. Am inceput sa ne uitam la tiktok-uri timp de o ora. Se facu ora 5 si pusese de pe telefon niste muzica(gen Kina - can we kiss forever/get you the moom etc, pentru cunoscatori) si isi lasase capul pe umarul meu, mainile pe pieptul meu si adormise. Mi-am lasat si eu capul pe al ei. Si adormisem amandoi timp de doua ore. Cand m-am trezit, era in aceeasi pozitie. Pana la urma plecasem acasa deoarece le spusesem parintilor ca nu voi fi plecat decat pana la ora 12 seara. Saptamana trecuta, tot la o petrecere, facea acelasi gest cu parul. Tin sa precizez ca asemenea gesturi observasem si in vara anului 2018. Am petrecut mult timp impreuna, insa atunci am fost eu prost si nu realizasem. Acum, pot spune ca m-am indragostit, insa nu stiu daca este reciproc sau daca a facut totul doar din distractie. Nu as vrea sa imi incerc norocul si sa ne stric prietenia. Am nevoie de pareri. Multumesc ca ati citit!

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Fata a incercat sa-ti transmita asa cum a considerat ea ca este de cuviinta si atat cat a si reusit, ca este dispusa si doreste sa intrati intr-o relatie ceva mai avansata decat simpla prietenie nevinovata care exista intre voi in acest moment. Este cazul sa devii mai curajos, fiindca in caz contrar s-ar putea sa-i provoci o dezamagire mult prea mare ceea ce ar putea sa o determine sa-si caute fericirea in alta parte, in bratele unui al baiat poate mai urat dar mai tupeist, mai decis. Sanatate!

| staffordshire17 a răspuns:

Mentionez ca erau momente in care ii puneam mana pe picior, aproape de fund, nu era deranjata.