Pe baza descrierii prezentate in prezenta intrebare, reiese foarte clar si in mod cat se poate de evident ca fata respectiva, (vecinuta ta) este atrasa de persoana ta si prin tot ceea ce face iti indica ca este dispusa la ceva mai mult decat o simpla si nevinovata relatie de prietenie. Daca si tu esti atras de ea si ai sau simti aceleasi sentimente de atractivitate, Incearca sa devii mai hotarat atunci cand esti impreuna cu ea. Cel putin in prima faza ai putea incerca sa o tii in brate. Probabil ca restul va urma de la sine. Succes!
Mai astept pareri totusi, nu vreau sa o dau in bara :S
Nu-mi dau seama dacă așa se poartă ea cuprietenii sau a fost un avans, consideră și faptul că probabil era beată și poate trează n-ar face gesturile adtea
Tu nu trebuia sa stai acasa in carantina cum facem toti? Ai fost la vecina sa imprumuti ulei?
Faina )
Frate, legea e de duminica de la ora 22:00, asta s-a intamplat in timpul saptamanii trecute si sunt doar cateva case intre noi.
Mda, astept totusi un raspuns pentru ceea ce am scris acolo :s
Iti dau un sfat... Intotdeauna asculta-ti inima! Poate si ea gandeste exact ca si tin. Deci ia-ti inima in dinti si spune-i, si daca nu va fi reciproc ceea ce nu prea cred, prietenia voastra tot nu se va strica. Nu da cu piciorul, alta sansa pe viitor nu o sa mai ai, poate iti va fi sotie, cine stie?