| Sandumariamadena a întrebat:

Rog seriozitate si raspunsuri pe bune pentru ca sunt destul de mica si chiar nu stiu cum stau lucrurile.
Buna TPU! Am 16 ani.
De vreo 2 ani imi place de un baiat, dar el chiar nu stiu ce vrea, cand e cu mine se poarta intr-un fel si cand se vede cu pr lui se schimba total. Am avut 3 seri petrecute cu el mai diferite decat prieteneste. Dar fara sex. In prima seara cand am stat cu el mi-a soptit la ureche ca vrea sa ma faca gagica lui dar sa ma cumintesc. Nu stiu ce a vrut sa spuna prin asta pentru ca e singurul baiat cu care vorbesc si sunt destul de cuminte.Doar pe el il las sa imi faca anumite lucruri.
In a doua seara eram la el acasa si m-a frecat in zona vaginului dar prin blugi si m-a suit peste el deasupra penisului sau si pot spune ca ne-am frecat prin haine. A treia seara adica seara trecuta tot asa m-a frecat cu degetele in zona vaginului si m-a suit peste el. L-am sarutat o singura data si m-a luat in brate apoi. La finalul serii a chemat la el o fosta iubita de ale lui iar eu eram foarte geloasa si am ramas in camera in timp ce el cu ea si mai multi pr de ai lui erau in sufragerie. Nu stiu ce sa fac in privinta acestui baiat. Sa continui cu el? Are tot 16 ani. Vreau raspunsuri serioase, suntem tineri iar cand esti fata sunt folositoare sfaturile unora cu mai multa experienta. Va multumesc frumos.Dau funda❤️

10 răspunsuri:
| MValentin a răspuns:

Tot ce poti face din parerea mea, este sa continui sa vorbesti cu el si sa va cunoasteti in toate directile. Cat si sexual cat si doar sentimental. Lasati totul intr-o cota normala, nu impinge nimic de la spate sa fie totul cat mai natural. Acum ca si-a chemat fosta nu cred ca a fost asa mare problema, probabil a vrut sa vada cum reactionezi sau simplu motiv a chemat-o din pricina motivului ca a vrut sa fie invitata. Multa bafta si aveti grija, inca nu ti-a dat un raspuns ca nu ar fi un om cum se cade, si fa in asa fel incat sa nu mai fie nevoit sa cheama alte fete acasa la el xD

| Mariarobertina300000000 a răspuns:

Daca vrea sa fiti impreuna e destul de clar, eu zic sa comunici serios cu el, nu oferi chiar totul pe tava! Dar ii spui cum te simti, legat de relatiile sexuale, e o chestiune de alegere, cand esti complet informata si esti pregatita! Eu zic sa te gandesti daca este persoana potrivita!
Nu trebuie sa te grabesti ai toata viata!
Este evident ca il placi de aia ai fost si geloasa, dar nu esti inca impreuna cu el si nu e tocmai argumentata solid!
Eu te inteleg, ar trebui sa vorbesti cu el sincer cu el!
Si bucura te de perioada asta si nu lua decizii pripite, treci foarte bine totul prin filtrul gandirii si vezi ce e bine pentru tine!
Si apropo daca sa zicem ca nu vrea nimic cu tine e pierderea lui! Ai tot tipul sa iubesti!
Bafta!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Esti c am mică pentru întîlniri, iar acest băiat nu este bun pentru tine, el vrea numai sex, deci cel mai bine ocupă te de scoală, nu cred ca vrei un copil la varsta ta, fiind si minoră o sarcină ar fi ultimul lucru pe care ți l-ai dori, acum este timpul pentru școală, la varsta ta trebuie sa înveti, sa faci o facultate si după varsta de 18 ani cand esti majoră, i ti poti căuta pe cineva care sa te iubeasca, nu un puștan ca acesta care i ti atinge zonele intime, desparte te de el si pune burta pe carte.

| ancaval a răspuns:

Termină cu el.
Cum adică a chemat la el pe fosta și pe alții? Păi și tu? Ce ai mai căutat acolo? Chiar erai în plus.
Ocupă-te de școală, că de băieți ai timp.

| MValentin a răspuns (pentru MValentin):

Am citit si comentariile altora, ca,, hoo ai 16 ani,,. Te rog ignora acele gandiri comuniste si inchisehappy

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi faci mintea proasta, ca de ce?
In primul rand, domnule. Tu ai recurs la jigniri si tu ai ajuns mai jos sa raspunzi cu apelativul,, ma,,. Si ai reactionat pe din urma cu,, fa sex cu el ca atat stiti,,. E normal sa faca sex la 16 ani, sa-si descopere trupul, sa isi faca o proprie initiativa prin asta sa fie atenta si sa intrebe aici. Dar din pacate aici ea ce primeste? Apelative cu,, ma,, de la un AngelErmin.
Bravo frate esti un speciem foarte evoluat si imi pare rau ca ti-ai obosit cei 3 neuroni scriind aici. Felicitari si o zi buna! Si vad ca m-ai si ignorat, se vede ca nu esti sigur pe ce sustii si ce scrii, halal Angel...

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AngelErmin):

Sa iti traduc ce ai spus tu.
Daca sunt parinte de fata si ii explic fetei mele ca e okay ca de la 16 in sus usor usor sa isi descopere trupul fara sa se avante prea tare, eu sunt un parinte natang si ea o posibila viitoare curva.
Vorbesti despre Romania si despre clasamentul ei, cand tu faci curve fetele din propria ta frustrare frate ca sigur in momentul actual nu ai gasit o fata virgină sau cuminte, recunoaște.
Vorbești din nou despre Romania cand imediat te umfli in pene si jignesti un m apoi ii dai si block.
Apoi cine i-a zis frate sa faca sex am zis sa se,, descopere,, intr-o cota normala fara da forțeze lucruri.
Cati ani ai omule? Curve ca isi gasesc pe cineva la 16, 17, curve ca nu ti se ofera tie virgine, curve ca sunt in Romania, curve pentru ca noi barbatii (tu) ramai singur majoritatea.
Hai sa iti spun o chestie eu si iubita mea, suntem impreuna de un an. Ea are 17, dupa un an ne-am inceput viata sexuala si in planul actual avem de gand sa studiem impreuna la medicina, avand literalmente un viitor sigur. Ea e curva? Eu sunt curva? Suntem sau vom fi parinti idioti? Alt exemplu, maica-mea a avut primul copil deja la 18 ani. Are casnicie de 30 de ani, e curva?
Iesi din zona ta de anomalie mintală si accepta realitatea ca nu poti gasi doar femei puse pe tava gata sa le,, devorezi,,. Accepta ca lumea merge intr-un mod mai acerb si nu poti opri nimic, nu poti si nu ai de ce sa pui tinerilor granițe, trebuie doar sa le explici ce e bine ce e rau si ce ar putea pati. Nu sa sari cu apelative gen,, curve,,.
Imi pare rau dar tot ce am citit de la tine au fost frustrari personale, seara buna.

| andraapufii a răspuns:

Sincer si eu am pățit așa, parerea mea este sa nu il bagi in seama 2 3 zile sa vezi daca te cauta sau nu, partea cu schimbatul cand sunt prietenii nu suna prea bine... daca te plăcea cu adevărat nu trebuia sa aiba schimbări de comportament.