| Valentinho_5956 a întrebat:

Rog seriozitate sunt un baiat de 14 ani din buzau si vreau sa fac sex. Vreau fete sau femei pana in 30 ani. Lasati id aici.

15 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Sigur,cine nu vrea sa ajunga la inchisoare pentru intretinerea de acte sexuale cu un minor?! Da' pentru o noapte pasionala[ sau,mai bine zis,o zi,ca noapte ca nu-i da voie mami afara] cu Valentinho, mare cunoscator al placerilor carnale.

PS.Ia zi sincer, temele pe vacanta ti le-ai facut?

| ascovit a răspuns:

Ati putea ajutsa si oi putin baiatul asta?:))

http://www.hi5.com/......erAlbum.do

alegeti de aici pe cine vrei, :)), inchideochii si imaagineazati ca faci ce vreau tu cu fata aceea:)). Iar dupa daca te-ai simti bine, di-te la psiholog si spune-i de dorinta ta, acum sa fim seriosi, tu chiar treci ptrintr-o perioada grea, incearca sa te mentii put macar pana la varsta de 18 ani. S-au schimbat generatiile si multi isi incep viata sexuala ult prea devreme. Incearca sa nu mai faci haz de necaz de acest lucru, si daca ce ai scris tu sus e serios, atunnci incearca sa te mentii. \Ai auzit de masturbare?:> Incearca dar nu fa exces, nu e recomandat [-x, si nu iti incepe viata sexuala asa de devreme si fii tu un exemplu pentru. altii dde acum in colo. \Nu ti-ar place?;;)

| unknow a răspuns:

Mai; dar ce? maori maine si nu mai ai timp de sex?! esticam bulangiua asa de felul tau observ laughingrolling on the floor)... ce *** de 25 de cm mai putzoiule! laughinglaughing) vezi-ti de scoala, de desene, de copilarie, j du`te la psiholog, fara suparare esti rau de tot cu kapu`! ce *** sa faca o FEMEIE ca puta ta de 5cm?! laughinglaughingrolling on the floorpun pariu ca nici erctie nu ai calumealaughinglaughingrolling on the floor)laughing)laughing)) eu una unt virgina, dar limbajul asta il meritzi(nu ca as fi fac eu ceva ca cineva). baiatule,,, mi`e mila de tine!

| Deny1333 a răspuns:

Ai mâini?! Foloseşte-le!

| pisy_9676 a răspuns:

Tu esti nebun? mai bine ai pleca la un psihiatru ca vad ca esti dus rau de tot

| JuLLiaN a răspuns:

Copile roag-o pe mama ta să te ducă la un psihiatru...

| EVERYBODY a răspuns:

Cunosc eu pe cineva. Are 30 de ani, 310 kilograme şi arată cam aşa
http://i.imgur.com/993Mu.jpg.

Enjoy!

| AndreeaCristina96 a răspuns:

Id meu este : spitaluldenebuni

| abcdfegbhwrthbfwsrtg a răspuns:

Si cine a zis ca TPU NU s-a transformat in site de matrimoniale?! waiting vrei femei?!? pustiulica, cat o ai? 10 cm?

| Aianna a răspuns:

Nu te supara. Ai cu capul` rau de tot? laughing. Cum sa poti sa intrebi asa ceva. Roaga pe cineva sa te duca la spitalul de nebuni. La ce te gadesti tu de la varsta asta doamne. Pai la 18-19 ani ce faci copile straight face. Hai treci si uitate la desene. Daca ar vedea mami ce intrebari pui tu aicea. Ti-ar da numa in gura cu tot cu 14 ani ai tai cu minte de copil de 2 ani!

| Int3rzys a răspuns:

Auzi bai Valentinho uite ce sfat iti dau du-te la un doctor psihiatru poate o sa te faca bine ca la ce minte ai tu nimeni nu s-ar culca cu tine. Daca vrei sa faci sex cu o fata fa-ti o prietena si daca vrea si ia faceti nu sa scrii o asemenea prostie.Dar mai intai du-te la un doctor.

| DaianaPiersicutza a răspuns:

Esti un nesimtit. Cine crezi ca o sa lase id aici nebunule? Du-te la spital sau la psiholog ca ai probleme grave angry

| armand3004 a răspuns:

Ce-i drept TPU nu s-a transformat in site de matrimoniale, insa baitul nu trebuie judecat asa, daca vreti il ajutati daca nu, nu scrieti nimic.

| ajutor675 a răspuns:

Toti cei care au zis ca ai probleme cu capu sunt niste idioti, deoarece atat timp cat nu devii un pervers obsedat si nu devii tata prea devreme nu vad de ce ar crede cineva ca esti nebun.

| edwina a răspuns:

Foloseste mainile cas mai bunewinking